| BaByTzZa a întrebat:

Buna vreau sa va intrebare si eu credeti ca mai am sanse sa ma impac cu fostul? nu am mai vb cu el d ceva timp sh acum cateva zile l-am bg in seama l-am sunat sh vb pe mess sh i-am zis ca se ne intalnim a fost de acord sh i-am batut niste app dk vrea sa ne impak sh mi-a zis ceva de genuhappy cand ma rugam d tine
nu era bine
nu sunt roata de rezerva
ne vdm
ca amici
daca vrei
da nu ma arunc mai departe dki nu stiu ce sa cred ...ca de obicei mereu imi zice asa sh se intamp alfel dati-mi un sfat ca sa ma impac cu el ...plz dau fundiitttzaa

Răspuns Câştigător
| L0vely a răspuns:

Daca stii sigur ca tine la tine, va veti impaca! Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ceva de genul "Eu te iubesc si vreau sa ne impacam. De acum te voi lasa in pace. Dar sa stii ca te iubesc" thinking sau cum vrei tu sa ii spui... iar apoi nu il mai baga in seamawinking daca te iubeste, o sa i se faca dor si o sa te cautewinking dar trebuie sa ii spui acele "ultime cuvinte " din inima, sa fii sincera! Nu merita sa te rogi de el sau sa incerci alt cevawinking niciodata sa nu te rogi de un baiatwinking o sa si o ia in cap.si nu e bineee! succes!:X

0 răspunsuri: