| frum a întrebat:

Vreau sa va povestesc ceva. Imi place un coleg de clasa cam de vreun an. Am momente cand imi place foarte mult de el, saptamani intregi, insa am si momente(mai scurte)cand chiar nu mai simt nimic pentru el. Acum iar a revenit acel sentiment intens. Stiu ca si lui ii place de mine(sunt draguta)deoarece si la scoala vine tot prin preajma mea, ma chinuie, etc. Dar si "iubirea"lui pentru mine este tot cam asa, cu "pauze", ca si in cazul meu pentru el. Problema este ca eu sunt timida, el nu. Si cand se apropie de mine, eu devin, fara sa vreau indiferenta, poate"cu nasul pe sus"(FARA sa vreau). Si el atunci crede ca vreau sa il fac sa sufere si tot timpul se refugiaza in bratele altor colege, ca sa il vad eu. Doar atunci cand il vad.
Acum vreau sa va spun ca vom merge in excursie cu clasa, va fi si el prezent. Si parca as vrea sa fac primul pas. Il plac foarte mult. Si mi-e teama ca excursia asta sa nu se transforme intr-un eveniment neplacut, sa il vad iar in bratele altor fete, ma doare foarte tare cand face asta. Ce ma sfatuiti? Multumesc

Răspuns Câştigător
| klaus_7505 a răspuns:

Eu zic ca in excursia asta sa-l iei frumusel deoparte si sa dati cartile pe fata amandoi. Sa vedeti care si ce simte unul pentru celalalt. Cat despre partea cu acum imi place peste ceva timp nu imi mai place, nu prea cred. Iti place si gata, poate atunci cand zici ca nu simti nimic, doar vrei sa fii indiferenta datorita comportamentului lui. Zic si eu... Cert e ca ar trebui sa spuneti fiecare ce simte pentru a nu mai exista neclaritati. Cine stie? Poate e "marea iubire" si ii dati cu piciorul...Bafta!

5 răspunsuri:
| Denisa a răspuns:

Din cate ai scris tu nu prea va iubiti voi doi. Poate te simti atrasa de el si de aceea ai momente in care iti place de el (cum arata, nu altceva) si momente in care nu. Poate el te place, asta numa el stie. Daca vrei sa ai o relatie cu el, cat de cat serioasa, atunci "da'te la el", poate iese ceva, dar daca nu, mai bine te reorientezi. Oricum din experienta mea, o relatie cu un coleg nu prea merge. Stiu ce zic. Am patit-o.

| GyeBaek a răspuns:

Spune-i ca il placi.

| ddeeaa a răspuns:

Spune-i ce simpti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu gresesti, dar si el foarte mult. Tu findca esti indiferenta si nu faci tot posibilul sa-i spui adevarul, iar el ca se duce cu alte colege, iar ceea ce spui tu ca este, adica iubire, nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact aceias problema o am si eu!