Acum de unde stim noi dac a vb sincer tu trebuie sa stii asta caci tu il cunosti nu noi.dac crezi ca il iubesti nu-l chinui pe celalat baiat iesind cu el si fuginduti mintea catre altu caci e penibil si te simti aiurea cind cine vb cu tine iar tu nu-l asculti, te simti ca un nimeni.fa ce iti cere inima.din greseli invatam insa gandeste-te tare bine ce vrei sa faci si pe cine iubesti cu adevarat.bafta
Fa ceea ce iti spune tie inima.nu pot sa te sfatuiesc.pentru ca dk spun sa il lasi pe actualul poate fostul a facut misto dar dk ramai cu actualul si nu a facut misto...E alegerea ta alege doar cu sufletul
Si aveti vreo idee despre cum sa-mi dau seama ca nu a facut misto.pentru ca e destul de important sa stiu.presimt ca vom mai vb online si vreau sa vad aici
Trebuia sa va intalniti si sa povestiti fata in fata nu pe mess pentru ca nu ai certitudinea ca vorbea sincer. Intalniti-va si povestiti si daca nu stii pe cine sa alegi fa-ti un tabel cu avantaje si dezavante la ambii tipi cu care esti. Tine cont ca de tipul asta te-ai mai despartit de 2 ori si desi a3-a oara e cu noroc daca s-a ajuns totusi la a3-a oara...
Sincer nu cred ca a vb sincer, nu e un motiv parinti sa te desparti de pers iubita, probabil el vrea cu totul alceva de la tine sex si poate vrea sa dmonstreze ca el poate sa te aiba oricand ...pentru ca tu inca ti la el ...si eu mai faceam de astea in trecut sa ma laud prietenilor cat de mare macho sunt eu, dar in schimb imi bateam joc de acea fata acum chiar imi pare rau, parerea mea ar fi sa continui relatia cu noul iubit
00Andreea008 întreabă: