Pai in primul rand sa speram ca nu ai ramas insarcinata. Daca ai ramas o sa fie nevoie sa ii spui dar vad ca nu te incanta ideea sa il mai cauti. Daca vrei sa pari neafecatat ii poti spune ceva de genul :" Nu sunt deloc incantata ca am fost nevoita sa mai vorbesc cu tine dar este vorba de un lucru care te priveste. Mai stii ce s-a petrecut in joia aia? Am sperat sa nu raman dar asta e, acum nu am ce sa mai fac, asta e adevarul" Sper ca am fost de ajutor:*
Asteapta sa vezi ce se intampla, daca iti intarzie menstruatia mai mult d eu saptamana fa un test de sarcina. Daca se intampla sa vi insarcinata eu zic sa iei legatura cu el cat mai repede si sa ii explici ce s-a intamplat. Sper sa se rezolve totul si daca e sa fi insarcinata sa fie alaturi de tine.Bafta!
Hey ya! pai vezi ca este pastila in caz de urgenta nu trebuie sa dramatizezi si sa te stresezi o iei si nu ai probleme sau du-te la medicul ginecolog si poti fi sigura daca esti sau nu gravida daca esti (doamne fereste) vezi ce faci ia decizia corecta nu face alegerea in graba gandeste-te ca ai tineretea in fata si esti prea tanara sa te dedici vietii de femeie de casa cel putin nu acum inca nu este momentu nici vremea potrivita du-te cu o prietena si daca esti gravida ori sa iti iei pastila ori fa avort
gandeste-te bine ce vrei decizia iti apartine nu asculta ce spune x si y fa ce crezi ca ii bine pentru tine
.in + daca v-ati despartit nu poti creste un copil singura:*sper ca te-am ajutat succes sa fi sanatoasa!:*
Inainte de toate (si imi cer scuze daca sunt nesimtita) ai fost o iresponsabila! Chiar daca era iubitul tau, asta nu insemna ca nu trebuie sa va protejati (mai ales pentru tine, pentru demnitatea ta, viitorul tau si... pentru tine ca tanara domnisoara si viitoare femeie)! Dar, da, daca esti insarcinata, trebuie sa te duci la el si sa vorbiti deschis despre asta (in definitiv si el a participat) si sa stabiliti ce veti face mai departe! Dupa ce discuti cu el, parerea mea este sa discuti si cu un adult, o persoana in care tu sa ai incredere, care stii ca nu te va judeca si care te va sprijinii indiferent de situatie! Bafta :]
Buna pai in primul rand daca nu it vine as vb cu mama ta stiu ca suna cam neincurajator mai ales daca nu ai o relatie buna cu ea dar te rog fa-o pentru ca doar ea te poate ajuta pana la urma in ea it gasesti sprijinul nu in prietenii. Dupia mamata iti va spune ca sa faci.
Speram sa fie totul ok...
intrebarea ta e: cum sa ii zici?(?
behhh speram sa nu fie nevoie)
dar daca totusi se va intimpla,va trebui sa-i spui asa cum este,cu putin efort de incurajare. oricum vei fi nevoita sa-l anunti mai tirziu sau mai devreme
in fine, gindeste pozitiv, speram sa nu fii
Cred ca prima oara ar trebui sa iti faci griji in privinta situatiei tale, s-ar putea sa fi insarcinata(sper totusi ca nuh) ...si asta implica responsabilitati, daca e ca un copil sa se dezvolte in tine cred ca tatal are dreptul sa stie, dar daca v-ati despartit asta poate sati aduca si o veste proasta, si anume el nu va dori copilul [pe care repet sper ca nu esti insarcinata] deci va trebui in caz de urgenta sa te gandesti si la alte solutii, tuh vrei sa pastrezi copilul, etc, dar ai grija, verificati orarul menstrual si fa un control ginecologic de urgenta, exista solutii nu neglija problema asteptnd un raspuns de la noi, ci mai bine preocupate de problema care o ai acum. succes si chiar sper ca te-am ajutat.
Eu sper sa nu ramai insarcinata Eu zic sa nu il mai cauti, daca el acum se comporta asa cu tine, peste cativa ani cum crezi ca o sa se comporte? Si ma grav normal. Si ma gandesc, ca a fii umilit de un baiat in halul ala sau sa fii batut, nu e exact visul unei fete. Si gandeste-te ca daca el a zis ca nu stie daca a lasat in tine sau nu, inseamna ca nici nu ii pasa de tine, pentru ca la o persoana cui ii pasa are grija de persoana cu care face sex. Eu zic sa incerci sa gasesti o alta modalitate, daca ramai insarcinata, alta decat sa va impacati doar pentru ca o sa ai copilul lui, si peste cativa ani o sa divortati. E rau si pentru tine si pentru copil