anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna`... vreau sa va povestesc si eu ceva happy. Ma tot intalnesc cu un baiat. Mie imi place de el, dar, cand ma intalnesc cu el nu il las sa ma atinga. A zis ca nu ii place sa stea sa se uite la mine. Vrea sa ne simtim bine. Problema este: mie imi este frica sa nu se ajunga la mai mult de la acele atingeri, deoarece el asteapta si mai mult.Nu e problema ca nu vreau sa o fac cu el, dar ma tem ca dupa aceea sa nu ma paraseasca. plsss ziceti`mi ce sa fac pentru. ca vreau sa ma intalnesc cu el in seara asta si sa-l fac sa se simta bine fara sa o facem inca! pls, dau funda puppy dog eyes.

11 răspunsuri:
| Acadeeeaa a răspuns:

Eu am 14 ani si prietenul meu 18 ani. eu am vorbit cu el de la inceput si i-am zis cas cam mica si nu o voi face pana la 17 anihappy... cred ca tu ai putea sa te lasi putin purtata de val dar sa nu ajungi sa te dezbracehappy! ii poti spune ca esti pe stopthinking sau nu stiu.

Răspuns utilizator avertizat
| ContesaSiContele a răspuns:

Poti sa ii explici ca trebuie si tu sa te ''simti bine'' in aceasta relatie,nu numai el, ca trebuie sa il cunosti si ca l-ai lasa sa te atinga si sa va sarutati si mai multe, dar ca ti-e frica ca o sa o faceti prea devreme si nu vrei asta.
daca te intelege inseamna ca tine si el un pic la tine, daca nu, renunta la el pentru ca el vrea doar acea placere

| razekery a răspuns:

O.O nu iti place sa te atinga... lol parca te dizvirgineaza acum pe bune. adica cel potin eu i-am dat french la prietena mea din prima zi ( creca la toate ). si nu ma intalnesc cu parashute care dupa cateva zile tzup in pat(e bine si din astea dar sunt doar asa de moment maxim 1 saptamana ). si oricum ia-o asa chiar daca nu vrei sa te atinga gandeste-te ca chair daca nu faci sex acum o sa faci in 1-2-3-4 ani si e tot aceeasi chestie. mai tarziu sau mai devreme oricine face. nu e ca si cum te-ai droga sau chestii din astea. e ceva natural. cand simti ca vrei fa-o si gata nu ai nimic de pierdut/castigat.a a si apropo protejeazate daca nu vrei draci dinaia mici care fac ca sirena

| NuVreauSaTeAud a răspuns:

Saluut, am fost in aceeasi situatie, pana acum ceva timp. Eu si iubitul meu ne permitem aproximativ orice cand suntem impreuna, in afara de penetrare. I-am spus ca nu pot acum si el a cceptat incearca sa vezi, daca ti se pare ca intrece limitele, il opresti si gata, la urma urmei nu te poate obliga sa faci mai mult decat iti doresti:*

| bolfunea89 a răspuns:

Salut.In primul rind ar trebui sa discuti cu el, sa-i zici sa nu grabeasca lucrurile, ci sa se lase purtat de val.Caci astfel grabind lucrurile,ai putea crede ca vrea doar sa se foloseasca de tine,insa depinde si de cit timp va intilniti deja! Astazi insa poti fi putin mai degajata dupa ce vei vorbi cu el si ii vei spune tot,si il poti lasa sa te sarute pe buze,frunte, git, sa te cuprinda! Vezi si tu orice numai sa nu intreaca masura si apoi sa-l lasi cu buza umflata ca mai mult nimic! Fii si tu mai senzuala in saruturi!

| dolcEE a răspuns:

Hoooo gata cu psihilogia! in primul rand e cam mare pentru tine... da daca e baiat de treaba poti sta cu el; si sa va simtit bine nu inseamna neaparat sa va f*teti! puteti sa va sarutati doar! e greu? e prea mare tentatia? rolling on the floor) LOL!

| 0ffliner a răspuns:

Wow! daca vrea sa te atinga atunci e grav si stiu cum e acest lucru, cel mai bine sa zici ca esti inca mica si nu poti sa fii cu el dar 23 de ani e mult! ai 15 ani esti Minor! el e adult (ok. tanar), el v-a avea probleme daca vei fi cu el si tu tot vei avea probleme dar ellllllllllllllll te place doarrrrrrrrrrrr dupaaaaaaaaaaaaaa...
Baftawinkingdar 1 lucru sa nu uiti (baietii vor mai mult /!\ ).

| Iamnotme a răspuns:

AskVlad eu am 15 ani, iar el 23 big grin...

| bolfunea89 a răspuns (pentru Iamnotme):

Cel mai probabil vrea sa te foloseasca, caci ce crezi ca o sa te iubeasca dupa asta toata viata? Mai are putin si va incepe sa se gindeasca la insuratoare si atunci te va lasa balta pentru un de vreo 20-22! Asa ca mare grija, nu te aventura departe caci vei avea de suferit mult!

| ContesaSiContele a răspuns (pentru Iamnotme):

happy am citit cai ani aveti si mi-am amintit de relatia mea asa am fost si eu, dar eu 14 si el 20, insa m-a inteles cat de cat si nu m-a preasat. dupa 8 luni mi-am dorit eu singura..., am ajuns sa il cunos bine si sa il iubesc. avem in prezent 6 ani de cand suntem impreuna si cred ca este foarte important ca prima oara sa iti cunosti partenerul si abia apoi sa i te oferi...ai grija de tine si vezi cum se comporta el succes