| CityGirl a întrebat:

vreau sa va povestesc si voua ceva...aseara am fost la ziua unei prietene unde m-am combinat cu un baiat de care imi placea de ceva vreme happy (eu am 15 ani iar el 19). Am iesit putin afara si am plecat la el in masina unde ne-am sarutat dupa care m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. Cum mie mi-a placut ff mult de el am acceptat :X. pe langa asta mi-a propus sa facem sex dar inca nu sa simt pregatita straight face. Cu chestia asta am intrat la banuieli si cred ca el s-a combinat cu mine doar pentru asta. Voi ce credeti?

Fundaa!:* >big grin

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Normal ca numai sex vrea, e un nenorocit!
Ai doar 15 ani,el considera ca te prosteste usor,te-ai si lasat sarutata foarte repede,lucrurile sunt clare.
Intentiile lui sunt,insa, murdare, oricat de mult te raneste lucrul asta.Nu este dragostea frumoasa la care visezi de o viata,scoate-l repede din viata ta,pana nu devine prea indraznet!
Mai asteapta,baiatul care te va iubi cu adevarat, nici mana nu va indrazni sa ti-o prinda, de teama sa nu te spulberi ca un vis.Nu sa te inhate din prima seara, sa te smotoceasca pe-afara si sa-ti mai propuna si sex!
Da-i papucii pedofilului cretin si repede!
Fa-o frumos de tot, sa ai si tu o satisfactie!

| BlancaFantasma a răspuns:

rolling on the floor)vai deci cred ca voi va bateti joc de noi, fa`i fata sex cu el si gata ca si asa esti destul de mare ce pnm ai 15 ani!oh go on
Ps:daca esti fata desteapta lasa`l in pace sau cum vrei tu sa zici da`i papucii.cum sa faci sex cu unu care n`ai stat nici o saptamana macar cu el? ce o saptamana nicio zi macar!oh go on baiatul duce lipsa de sex si te-a gasit [e tine mai proasta si gata ce sa mai vorbimstraight face
Scuze limbajul asa intrebare, asa raspuns.cand va vad ca va bateti asa joc de noi.ce naiba intrebare ca asta a mai fost pusa de 100000 de ori pe TPU.tu nu ai cap sa-ti dai seama ca ala vrea doar sex de la tine? mai stai fata si tu pana la 18 ani macar nu`ti trebuie' **** de acum.fi fata desteapta si lasa`l pe ala in pace ca profita de tine.

| oLeNNNao a răspuns:

Un baiat care te intreaba prima data daca vrei sa faci sex cu el e clar ca doar la asta se gandeste happy!
Gandeste'te daca tii mult la el poti sa o faci dar virgina odata in viata esti :*
Sa nu iti para rau mai tarziu si crede-ma nu el e perechea ta happy
Stii ca se zice ca undeva e intodeauna cineva pentrualtcineva :*
Deci fii fata desteapta :*!
Bafta big hug [funDitsa?;;] ]

| Yaguar a răspuns:

Te considera o fata nu prea desteapta... Altfel nu tiar fi propus din prima intilnire sa faceti sex. Normal ca vrea doar sex si atit.

| FucktheSystem a răspuns:

Bravo, fato, te-a găsit pedofilul și te-a făcut să te și îndrăgostești de el.

| MyFirstLove a răspuns:

OF offf chiar din prima te-o intrebat. CLAR ii doar dupa sex si numai dupa SEX. mai bine nu, sunt destui baieti happy

| LOkk12 a răspuns:

E clar ce doreste! Daca vei fi isteata ii vei da papucii.Un baiat care respecta fata, nu iar propune asa ceva de la prima intilnire! Fii mai smechera si dai papucii! Good luck mamasita!

| YuuLyan a răspuns:

Vrea sa te arda laughing ai grija ...nu pune botu la savarina...dai verde laughing)

| Adel45 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii spui ca nu esti inca pregatita pentru o relatie sexuala. Daca ii place intr-adevar de tine va astepta, dar sincer un baiat la 19 ani are nevoie sa isi satisfaca nevoile legate de sex asa ca nu sunt sigura daca va intelege. Iti sugerez totusi sa cauti un baiat ceva mai mic care sa te inteleaga in cazul in care acesta nu o sa fie dispus sa te astepte pana esti pregatita. In speranta ca ti-am fost de ajutor. Funda?

| AuDreY a răspuns:

Daca te-a intrebat din prima de sex, e clar ca asta urmareste.
Ai grija

| djdani1 a răspuns:

Doamne fereste!

| iulian_3761 a răspuns:

Da doar sex vrea ascultama sunt baiat si stiu!

| Sober a răspuns:

Puah, din prima? Mi se pare deplasat, dupa capul meu, ar trebui sa treaca luni bune pana la pasul asta, cand esti sigura ca te iubeste si il iubesti, cand esti convinsa ca nu te va parasii dupa aceea...