Dupa o relatie de 5 ani incheiata din cauza ca ti-a tradat increderea este normal sa fi mai precauta.
Timpul vindeca tot.
Dupa relatia de 5 ani ai incercat sa iti refaci viata (asa cum este normal) numai ca te-ai gandit ca nu esti pregatita pentru alta?
Dupa 5 ani in care ai investit intr-o relatie, stiu sigur ca nu se uita usor.Stiu ca domina amintirea ca te-a inselat dar ar trebui sa vezi si amintirile frumoase si ce ai avut cu el ca sigur a fost iubire in acea relatie.
"cu unul dintre ei am stat 6 luni si ne-am despartit pentru ca nu ma puteam culca cu el...dormeam in acelasi pat si el tot incerca dar nu puteam cu toate ca imi placea de el si imi placea sa stau in compania lui." scuze ca iti zic asta dar sigur cautai un iubit? sau cautai doar un prieten?
Si eu am trecut prin asa ceva si am reusit sa uit tot(chiar daca nu am uitat ce s-a intamplat) prin simplu fapt ca am stat jos si am discutat cu ea si am luat ce am vrut de la inceput; incheiere intre noi doi.
Asta iti recomand eu, chiar daca nu cred ca o sa te ajute sa aflii de ce te-a inselat; poate ca ea arata mai bine sau cine stie ce a fost in mintea lui de a dat cu piciorul la 5 ani de relatie pentru 5 minute de...
Lasa timpul sa isi faca datoria si sa vindece si sunt sigur ca o sa vina acel tip care o sa merite sa ii dai dragostea ta.
Incearca sa pribesti partea buna a lucrurilor si lasa-l sa iti intre la inima, nu mai avea remuscari din cauza acelei relatii lungi.atat a fost sa fie.acorda-i atentia partenerului care te merita si poate reusesti sa stai definitiv cu el
Nu poti pentru ca inca mai simti ceva pentru fostul.
Aici te apreciez foarte tare(si e doar parerea mea).Nu vreau sa intru in detalii despre viata mea.
Daca iti doresti sa continui cu acesta, incearca sa pui suflet in relatia cu el.
Mai bine roaga-te sa-ti dea Dumnezeu un sot, nu te mai lasa folosita de unul si de altul.
Cred ca ar trebui sati aranjezi sentimentele si sa incerci sa privesti partea reala a acestei iubiri sa daruiesti iubire adevarata celui care te iubeste cu adevarat nu lasa sentimentle rele si lucrurile grzsite sa te manipuleze si sa te duca in eroare lupta pentru ceia ce meriti