| maidausipelascoala a întrebat:

Vreau sa va spun ca am iubit o fata foarte mult pana in clipa in care am facut greseala vietii mele si i-am spus ca e o curva. Ea atunci m-a parasit. Vreau sa va spun ca o iubesc din toata inima si o vreau inapoi nu trece o zi in care sa nu ma gandesc la ea si la cat de fericit eram cand era langa mine.Regret nespus ca i-am spus ce i-am spus desi nu era adevarat doar eram nervos. O iubesc atat de mult incat mias da viata pentru ea.Acum ea are pe altcineva dar as dori macar sa i spun ce am pesuflet fiindca simt ca o sa mor in curand daca nu fac asta...numai spuneti-mi cu-m sa fac asta fiindca nu vreau sa i stric relatia actuala o vreau fericita.Va rog.cum sa fac sa i spun...si ar trebui sa i spun?

12 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dedică-i la radioul local piesa asta:
http://www.youtube.com/watch?v=Q1pCHtzZMAs
O să-i treacă;)!

| TitiDrLove a răspuns:

La telefon banuiesc ca nu ti-ar raspunde!
pe mess banuiesc ca te-ar ignora!
cel mai bine ar fi fata in fata sau sa o urmaresti cand iese prin oras si sa vorbesti separat cu ea.

| NickiMinaj a răspuns:

Vorbeste cu ea, spune-i ca ai fost un bou si vezi ce zice.

| aniriiiiii a răspuns:

Trimite`i un mesaj in care sa o rogi sa te lase macar sa vorbesti la telefon cu ea. Sau iinvit`o undeva si spune`i ce simti si ce ai pe suflet[in cazul in care accepta, desi nu prea cred, asa ca mai bine ramane faza cu telefonul].

Spune`i ca o iubesti, lasa orgoliul barbatesc la o parte, spune`i ca ai spus lucrul ala si ca il regreti nespus spune`i exact ce ne-ai spus noua mai sus, ca te gandesti la ea in fiecare clipa etc.

Bafta :*

| Leocerba a răspuns:

@maidausipelascoala, cat de fericit erai cand erai langa ea? ia mai gandeste-te... dar baga-n mixer si-un pic de demnitate, si-un pic de autocontrol
@InNa, nu-i o idee buna sa-i trimita mesaj(fiindca, cu-m, m-a parasit, mi-as da, i-am spus, etc)

| Leocerba a răspuns:

Paaaai, vezi?
ツsunt mai rapid din fireツ
avem de lucru pe la potentiometru...

| ingeras_4588 a răspuns:

Ce ne spui noua ca o iubesti si ca regreti zii ei...

| pink2soul a răspuns:

Observ ca esti genul de baiat care pune sufletwinking. te sfatuiesc sa o rogi sa teasculte, spune-i tot ce simti, sau caut-o si vb cu eaface2facewinking.big grinbig grinbig grinsper ce te'am ajutat

| xxxxxxxx a răspuns:

Nici o data sa nu faci o fata curva. da ce tu doreai sa ramana cu tine, sa te faca pe tine cocalar sau poponar, curvar sau ceva ce nu-ti convine, nu te-ai simti prea bine nu? vezi ca se apropie valentine's day si mai incearca sai mai faci pe plac si trimitei linkuri cu melodii placute de ea puneti la status linkul si... noroc! o sa ai nevoie, si nu ma supar daca primesc funda big grin a, a da spune-i ca ai fost tampit si nu se supara daca exagerezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa o inviti sa beti un suc si ii spui

| maidausipelascoala explică:

Iertat sa fiu am vrut sa spun ca am iubit-o iar acum cand am pierdut-o o iubesc chiar mai mult

| maidausipelascoala explică:

Frate lasa-ma cu punctuatia ca eu scriu in graba asa e felul meu daca stau sa scriu bine scriu bine dar scriu repede si de aceea scriu legat sunt mai rapid din fire...