| AnitaCristina a întrebat:

vreau sa va spun ca imi place de un baiat si nu stiu daca sunt singura daca si el ma place. Noi ne-am cunoscut intr-un mod mai ciudat. laughing. Deci sa va spun cum a fost. Am fost singura acasa si am chemat niste prieteni la mine printre care si el. A fost totul ok, iar dupa i-am spus daca ramane la mine peste noapte fiindca eram singura acasa si imi era urat. A acceptat ne-am uitat filme si la un momendat am inceput sa ne sarutam. Dupa am mers sa dormim dar cum nu am avut somn niciunul nu am putut dormi. Am inceput sa ne sarutam si am simtit cum respira foarte greu si ii batea inima foarte repede. Nu m-a atins in zonele intime, nici pe sani nu mi-a pus mana, dar mi-a pus mana pe fund si mi-a spus ca sunt foarte buna si sexy. Am continuat asa ceva vreme si pana la urma ne-am pus sa dormim, iar el m-a tinut in brate asa dulce.

Răspuns Câştigător
| dydu01 a răspuns:

Buna! E clar ca baiatul te place. Eu zic sa mai vorbiti si sa tineti legatura, astfel incat sa fiti impreuna. Baftawinking!

6 răspunsuri:
| lolylolypops a răspuns:

Ai grija!

| DiazAndreea a răspuns:

Asa de la prima intalnire. eu cred ca de place dar respiratia si cu inima erau din alta cauzalaughing in fine, incerca sa te mai intalnesti odata cu el dar nu in dormitorlaughing ci in alta parte sa stati de vorba sa vezi daca aveti vreo cv in comun, daca te mai place pentru ca se poate sa isi fi facut vreo parere naspa despre tine daca cum l-ai cunoscut cum ati trecut la actiunelaughing bafta

| AnitaCristina explică (pentru DiazAndreea):

Noi am vorbit de mult timp, dar nu am avut aman2 tangente asa mari. Plus ca el a mai venit la mine, dar nu s-a intamplat nimic in afara de saruturi. straight face. Ne stim de vreo 2 luni.

| DiazAndreea a răspuns (pentru AnitaCristina):

Aaa pai zii asa draga, dupa cum ai explicat era prima oara cand v-ati vazut

| ForeverHappy a răspuns:

Ce draguuuuu puppy dog eyes odododod

| frumyTha23 a răspuns:

Asa si care-i treaba.