| Smiley4 a întrebat:

Vreau sa va spun ceva si apoi voi sa imi raspundeti va rogg. Apropo nu radeti sau nu postati comentari rautacioase, va rog!
-Asa, de cateva luni imi curge din...(stiti voi ce). un lichid transparent, cleios si urat mirositor. Aaa, imi vine de mai multe ori pe zi si apoi cateva zile nu imi vine deloc, apoi iar imi vine o zi si tot asa.Chesti este ca pe chilot se vede ca o pata transparent dar cleioasa(cam ca si mucusul)Stiu si eu ce sunt alea scurgeri vaginale dar nu cred ca asta este. Voi ce credeti ca este? Apropo inca nu mi-a venit menestruatia.Va rog raspundeti cat mai repede. Dau funda la cel ce ma lamureste si imi explica ce este. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Rubiishor a răspuns:

Este un semn ca o sa iti vina in curand ...nu te speria multe fete au asta stiu din propia-mi experienta ( am 14 ani ) Deci fii calma nu te speria ...si da sta e nu e altceva : funditabatting eyelashes

2 răspunsuri:
| chocolate3755 a răspuns:

Acesta e un semn ca in curind o sa-ti apara menstruatia, in curind inseamna in decurs de aproximativ un an.trebuie sa ai pina la 13 ani nu-i asa? e normal, nu-ti face griji

| Smiley4 explică (pentru chocolate3755):

Ok mersi.Aaa si am 12 ani Mai astept raspunsuri si apoi dau funditaa.Ms inca odata.