| Emiliana1423 a întrebat:

Buna, vreau sa va spun cu ce ma confunt de ceva timp, bun, am avut o relatie intima neporotejata cam de sf Maria, in luna respectiva adica septembrie imi venise ciclu, in luna urmatoare nu mi-a mai venit, am facut un test de sarcina dar a dat negativ, nu e prima oara cand o fac neprotejat si nu raman insarcinata, trecand peste lipsa ciclului, de cateva zile simt niste arsuri si mancarimi pe vagin, este putin mai rosiatic si am avut cateva scurgeri de sange si imi tot gasesc pe chilot niste pieliti mici visinii sau roz, au un miros nu de ciclu, de ceva stricat cum ar fi o banana sau nu stiu, la ginecolog nu pot ajunge, si din cauza fricii dar si ca nu am posibilitatea sa ajung, sincer ce credeti ca mi se intampla? A mai avut cineva asemenea chestii? Ajutati ma sunt panicata

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Frica de sanatate, ma oameni buni

| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai probabil ceea ce ai descris ca se intampla de circa 6 saptamani in privinta acelor stari anormale : ""....niste arsuri si mancarimi pe vagin, este putin mai rosiatic si am avut cateva scurgeri de sange si imi tot gasesc pe chilot niste pieliti mici visinii sau roz, au un miros nu de ciclu, de ceva stricat cum ar fi o banana sau nu stiu"" reprezinta efectele provocate de o infectie bacteriana a vaginului si posibil si a uterului.
Ar fi absolut necesar ca secretia vaginala sa fie analizata intr-un laborator de analize medicale in vederea determinarii precise a agentului patogen care provoaca infectia organelor genitale. Si de asemenea ar fi la fel de necesara si consultatia ginecologica. Multa sanatate!

| Emiliana1423 explică (pentru corbulalbrosu):

Infara de doctor exista vreun remediu? Ma ustura ft rau

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Emiliana1423):

Acceseaza mesageria privata si acolo vei gasi 2 posibile tratamente de urmat in cazul tau. Sanatate!

| pagliaci a răspuns:

Faci sex numai când e sărbătoare?