| 99maria a întrebat:

Buna Vreau sa va spun pe scur povestioara mea...Ati putea crede ca sunt prea mica dar... m-am maturizat mai devreme [am 12 ani si jumatate]

Totul incepe cand incepe sa imi placa de un baiat de 13 ani.Cu un an mai maire ca mine

Eu mereu pe mess si fb incercam sa ma bag in seama cu el... dar nu prea vb mult cu el...Doar buna si buna. El a mai fost cu cea mai buna prietena a mea. apoi s-au despartit. Timp de 3 luni mi-a placut de el si nu i-am spus nimic.

In noaptea de revelion cand am trecut in 2012 I-am lasat pe fb mesaj ca il plac. Cand a intrat pe mess i-am spus ca i-am lasat mesaj pe fb. El a spus doar ca a vazut. Eu mai ieseam in oras cu prietena mea si stateam si cu el. Eu prin prietena mea l-am cunoscut

Dar nu vb cu el ca nu il cunosc.Invata la alta sc. nu vb cu el decat pe fb sau mess. Si cand intru pe fb am vazut ca este intr-o relatie cu prietena mea.crying am crezut ca mor

P. S. : prietena mea nu stia ca imi place de el...

Acum nu stiu ce sa mai fac Va rog HELP... NU va obositi sa lasati raspunuri uracioase Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Cineva3 a răspuns:

Naspa de situatie.Dar poate nu este cu ea poate doar vrea sa te faca sa nu il mai placi pentru ca i-ai lasat mesaj pe fb. Intreab-o pe prietena ta daca este cu el si daca spune ca da este cu el ori astepti pana se despart iar si incerci sa ii spui in afta nu pe fb ca il placi ca sa ii vezi reactia ori...treci peste si cauti pe altcineva nu cred acest el singurul baiat de pe lumea asta nu? Sper ca te-am ajutat si chiar ar fi buna chestia aia cu nu va obositi sa lasati raspunsuri uracioase peste tot :* Sper ca te-am ajutat mult noroc si mai incearca! FUNDA?

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Nu te baga in relatia lor daca este adevarat.Nu vrei sa-ti pierzi prietena mai ales ca a mai fost cu el.Cum crezi ca se va simtii ea? Sau daca tu ai fi in locul ei si prietena ta sa ti-l fure? Haa... ce prietena mai e astA? Nu lasa-ti un baiat sa va desparta prietenia.Prietenia este mult mai importanta decat un simplu baiat pe care tu il placi.Oke. Daca nu ar fi fost impreuna era ceva, daca il interesai sa stii ca iti raspundea dar prin " am vazut" a insinuat ca nu are nimic de spus.Incearca sa nu mai stai prin preajma lui si sa-i spui ca nu stiai ca e cu prietena ta si ca-ti ceri scuze, asta pana nu afla ea ca i-ai spus ca-l placi.Bafta!

| BlancaFantasma a răspuns:

Ai auzit de vorba : esti prea buna pentru el? el e in relatie cu aceeasi fata cu care era inainte nu? (prietena ta)? asta inseamna ca el inca tinea la ea si in vremea cat au stat despartiti.deci nu are rost sa mai speri.la scoala vei intalni alti baieti, ai sa vezi! bafta!

| deeadragutza2 a răspuns:

Pai in momentul asta nu prea ai ce sa faci adica eu cred ca nu vrei sa te bagi peste prietena ta. dar ai putea sa il intrebi pe acel baiat daca are vreun sentiment pentru tine sau daca aveti vreo sansa dupa ce se desparte de prietena ta dar incearca sa faci in asa fel sa ii zici si prietenei tale ca iti place de el si ca nu vrei sa te bagi peste ea pentru ca dupa aia s-ar putea sa afle de la acel baiat si o sa creada ca ii furi prietenul

| zuzule a răspuns:

Hmm.in nicun caz nu las mesaj "uracios" pentru ca suntem pe "TPU". Parere mea : Ei sunt impreuna pentru ca sa plac.si daca u te bai intre ei o sa-ti pierzi prietena.asa ca mai bine, cauta u alt baiat de acre sa-ti plc.si lasa`l sa te bage si el in seama, k asa crede ca esti disp dp el.(se crede interesant). Fate ca nu`ti pasa...Ba chiar mai mult inceraca si asta!

| pinpointer a răspuns:

Spui ca te-ai maurizat mai devreme nu prea pare dar ar trebui sa o faci pun pariu ca o sati treaca dupa vreo cateva zile daca incerci