| aaannnnnnooooonnniiimmm1542 a întrebat:

Buna vreau sa va spun problema ce ma apasa si va rog sa ma ajutati am varsta de 15 ani am fost cu un baiat un an de zile dar acum ne-am certat si ne-am despartit..Parinti mei nu ma lasau sa vb cu el deoarece intr-o zi mi-a trimis un mesaj si ma jignise iar mama l-a vazut si de atunci am umblat cu el in secret dar acum nu am mai putut continua asa. La ziua de nastere a unei prietene am cunoscut un baiat am inceput sa ne vedem si acum suntem impreuna parintii mei acum sunt de acord cu aceasta relatie tin la el foarte mult am inceput sa il iubesc dar cand ma gandesc la celalalt tot timpul plang...Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la el si sa imi vad de relatia mea actuala?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Prima iubire se uita greu, sa accepti ca a fost o parte din viata ta si sa te intelegeti pe tine insuti, nu-i nimic rau ca plangi se mai intampla esti tanara desi parerea mea relatile la varste fragede nu sunt prea indicate

4 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Bucura-te de relatia cu actualul, si gata.
Gandeste-te la baiatul cu care esti acum. Fostul mi se pare un pic cam nesimtit daca ti-a trimis asa mesaje.

| BlackDice a răspuns:

Prima iubire e intotdeauna dureroasa! un sfat, dai papucii si sterge tot cu el si despre el si mergi mai departe! os a vezi ca dupa ce treci peste toate astea o sa fi altfel! eu dabia am trecut peste deci stiu!

| Bittersweett a răspuns:

Nu trebuie sa te chinui sa uiti. pentru ca nu e chiar asa usor. Dar nu te intrista cand te gandesti la el. gandeste`te ca a fost ceva frumos si ca asa a fost sa fie. Fii fericita caci poti!happy. Invata, distreaza`te cat poti si gandeste`le ca tot raul e spre binehappy

| Oaste a răspuns:

Eu spun ca sa vorbesti cu amandoi si sa le propui sa te faca joagar