Eu ma gandesc ca este sunt posibile ambele variante.Adica si el poate minti,mai ales ca toti baietii mint si nici macar nu te cunoaste,poate te crede naiva,nici tu nu-l cunosti in realitate sa stii daca este un tip caruia ii place sa minta. Tu trebuie sa nu`i acorzi nici prezumtia de vinovat nici de nevinovat,pentru ca n`ai cum sa fii sigura de nimic,si acea fta poate fii invidioasa pe tine daca i`ai povestit sau daca a auzit,poate chiar il place si ea sau cine stie ce gandeste ca lumea e perversa. Tu te poti intalni linistita cu el,si daca ar sta k altcineva nu ai fii tu vinovata,dar tu trebuie sa-l cunosti pentru a afla daca te minte sau nu,nu poti continua sa discuti cu el fara sa-i cun adv fata. Incearca sa nu te atasezi asa mult de el pana va vedeti,indeparteaza`te putin si rareste convorbirile si incearca sa-ti dai seama cand o sa va vedeti dupa privirea si mimica fetei daca te minte,apoi sa afli chestii despre viata lui,sa-i cunosti prietenii si sa te interesezi daca are pe altcineva si tu esti doar o joaca,ca atunci trebuie sa-i arati ca nu esti bataia lui de joc sa-i povestesti acelei fte si sa-i arati ca daca alergi dupa doi iepuri nu prinzi niciunul. Tu mai detasaza`te de el,nu`i arata ca esti vulnerabila sau naiva,nu`i arata cat de mult il placi ca sa nu si`o ia in cap si incearca sa afli daca te minte sau nu, deocamdata nu fii sigura pe nimeni, asculta`ti doar propriile instincte.
Poti sa il crezi. si eu am o relatie tot la distanta cu o fata din alta tara. reusim sa ne vedem ff rar, dar la inceput totul a fost pe net. si cand ne-am vazut a fost minunat.
Mult succes!
Pupik si nu uita sa ne spui cum a fost dupa intalnire.
Greu de zis,daca fata aia e prietena buna de a ta si sti ca poti avea incredere in ea credeo,daca o o barfitoare cum zice el, sau nu sti nimic despre ea nu o crede, dar relatiile la distanta nu rezista ca sa stii
Pai parrea mea este ca sa ii zici sa iti dee parola de la id-ul, intri si scrii la status "gagikasa pe id" si daca el mai este cu knv si acea persoana vede status o sa te bage in seama si asa ve-zi daca mai e cu cineva sau nu
SAU daca nu vrea sa iti dea parola de la id ii zici in felul urmator
" mi-a dai si tio dau si eu, daca chiar ma iubesti asa cum zici si vrei sa ma incredere mai mare in tine mi-a dai" daca nici acum nu tio da inseamna ca chiar s-a bagat cu tine la vrajeala
In primul rand nu inteleg cum poti tine mult la el, doar vorbind pe mess. Si in al doilea rand cred ca ar trebui sa te interesezi din surse sigure daca el chiar tine la tine, sau nu. Daca sentimentele sunt asa mari, de ce nu v-ati intalnit pana acum in 3 luni? Conteaza mult sa vorbesti cu o persoana fata in fata. Nu prea sunt de principiul de a accepta pe cineva repede. Mie mi-a luat 8 luni sa accept sa fiu cu prietenul meu, actual de altfel, dar sa stii ca o mica indiferenta ii frige pe baieti. Prietenul meu fusese foarte curtat si era genul care statea cu fetele vreo 2-3 saptamani si apoi gata, dar eu i-am dat de gandit refuzandu-l. Si relatia noastra este deja de 1 an si 2 luni. si inca se pare ca tine. Succes!
Buna.uite ma numesc Daniela si am 36 de ani vreau sati ras la intrebare' da sunt de acord cu baiatul este posibil sa te indragostesti pe mess dar cum? numai daca ati facut dragoste viirtuala atunci poti daca nu eu nu cred nimic dar daca nu ati facut si totusi v-ati indragostit mergi inainte si nu lua inseama ce spun alti. Succes
Mutubal întreabă: