| Anonimus_7474 a întrebat:

vreau sa va zic ca plac un baiat mai mare decat mine cu un an si il plac foarte mult si vreau sa imi zice-ti ce sa fac ca sa ma dau pe langa el eu sunt timida si nu sunt prietena cu el adica eel ma cunoaste dar nu vorbim.HELP ME PLSS cat mai repede!:dlaughing

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pai cum ce sa faci.Iei id-ul de mess, vorbesti cu el, vezi daca are ceva in cap si stabilesti o intalnire cu elwinkingDar daca ii zici din prima ca il placi s-ar putea ca treaba sa isi piarda din farmec si el sa te considere o parasuta, soI don't want to seeTake it easy, nu pleaca nicaieri baiatulwinking

| Floreenofficial a răspuns:

Suna-l din cand in cand, afla-i nr bineinteles... vbeste cu el pe mess, baga-te in seama cu el cand il vezi pe undeva, zambeste-i etc.
Crede-ma, baietilor le/ne place sa fim bagati in seama. laughing
Iti doresc mult succes!:X >big grin

| eugem35 a răspuns:

Fi curajoasa si date la el fai o invitatie la fil la o cafea o plimbare in parc si ia-l de mana si incearca sa il saruti apropiete de el lasa timiditatea ca ramai fata mare

| federerdinamo a răspuns:

Apropiete usor usor de el...incearca sa vb cu el sa gasiti subiecte de discutie. Nu il ignora la scoala chiar daca el nu te saluta, saluta-l tuwinking. Incearca sa ii dai sfaturi daca are nevoie si alte chestii... sper sa te descurci si ca ti-am fost macar putin de ajutorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai invinge-ti timiditatea si intra in vorba cu el. Sunt multe subiecte ce pot fi abordate, Acum depinde ce tangente ai cu acel baiat. E cu tine in clasa? in scoala? e vecin? e prieten?
Intra in vorba cu el si va intelege ca esti interesata de el, mai intai ca amica, prietena si poate mai tarziu si ceea ce iti doresti tu.
Am mai spus-o: Baietilor le plac fetele indrasnete.