anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va zic cevahappy. De la un timp incoace mi se tot face rau si lesin big grin. Am fost la medic si mi-a zis ca am lipsa de magneziu si calciu. Ce vreau sa va intreb happy Se poate ca aceste lesinuri sa fie si din cauza ca nu am avut contactii sexuale?
Eu nu m-am culcat inca cu prietenul meu happy dar aceste lesinuri pot fi si din cauza aia?
Raspundeti sh dau fundita:*hee hee

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, lipsa activitatii sexuale nu produce probleme de sanatate.

| AlinaaAli a răspuns:

Scuza-ma dar nu pot sa ma abtin sa nu rad!laughing e clar ca nu ai lesinuri din cauza lipsei de sex! si eu am lesinat de cateva ori din cauza lipsei de calciu si magneziu! trebuie sa faci un tratament foarte bun si mai ales sa ai grija ce mananci! si eu am lesinat de multe ori si crede-ma ca de sex nu duceam lipsalaughing pentru ca am prieten de 3 ani jumate si stam impreuna deci iti dai seama! poate la mine era de la prea multlaughing glumesc! trebuie sa faci un tratament pentru ca lesinurile vin de la lipsa de vitaminewinking! multa sanatate!

| mona a răspuns:

Lesinurile le ai din cauza lipsei de calciu si magneziu [asta o mai cred]dar sa ai lesinuri din cauza lipsei de sex inca nu am mai auzit

| Andreyyw a răspuns:

Daca as fi in locul tau m'as panica rau de tot si as rupe patu ce prietenulaughing

| EvaTramell a răspuns:

Multumesc @alinnaa_3315. Da fac tratament cu magneziu maghe b6 sh calciu de. happy Nu m-am referit cu duc lipsa dar poate stiu si eu happy. se poate sa fie cazurihappy. Nu neaparat lesin cu nu fac sexlaughing. Va dati seamalaughing ar trebui sa lesin toata ziua mai ales cand ma gandesclaughing. O prietena asa mi` a zis ca se pot sa fie cazuri dinalea.
In fine laughing. Multumesc frumos pentru raspunsuri happy