Deci, vorbeste cu el si intreaba-l daca a ejaculat.Nu ai cum sa ramai daca esti virgina si nu a introdus-o.Stai calma. Daca simti ca ai ramas, du-te la ginecolog sau asteapta 7 zile si daca timp de 7 zile nu ai greturi, stari de ameteala, marirea sanilor, dureri de cap, etc, inseamna ca esti ok dar parerea mea e ca nu ai patit nimic!
Fata mea, copilu ala care ti-a raspuns inainte, ma face sa rad si sa ma amuz copios. Aici nu gasesti raspunsurile corecte. Eu am 24 de ani si am oarece experienta de viata, dar tocmai de asta iti repet, mergi fara frica la mama ta si vorbeste deschis cu ea, ca ea iti vrea binele oricat vei trai si ea va trai; Ca sa te linistesti, nu ai ce sa patesti, stai calma. Adica sansele sunt infirme. Esti inca mica, acum sunt sigur, iar cand vrei sa experimentezi, nu o faci fara sa fii informata. Informatia in zilele noastre se gaseste peste tot, dar multi nu se obosesc sa citeasca sau nu inteleg ceea ce este explicat acolo si de aceea, mama ta e bine sa iti fie sfatuitor. Mamele intotdeauna au dreptate, numai ca multe dintre ele nu stiu cum sa se faca mai bine intelese.
Haide, educa-te cu ajutorul mamei tale; depasiti bariera rusinii si discutati. Suntem oameni, avem darul vorbirii si e pacat sa nu-l folosim! Pa!
Ai 12 ani? nu serios ai 12 ani?)))Pacat ca nu ti a introdus o eu ti as fi bagat-o pana in gat la cat de bleaga esti!
Off..copii, uite ce, cred ca stii cum arata sperma nu? este de culoara albuie-apoi cred ca nu ai nimic, contact sexual nu a fost. Insa daca ai indoieli, ia niste pastile contraceptive cum ar fi escapel-in urmatoarele 72 ore..si altadata nu te mai juca de-a sexul. Ori faci ori ba
beausingurlamasamea întreabă: