| IubesteEa a întrebat:

Buna vreau sa va zic o poveste big grineci ieri eram trista ca ex prietenul meu nu ma baga inseama si imi venea sa plang apoi aflu ca fac religia cu el in clasa (clasa mea cu a lor) mama nu am vrut sa merg deloc, desi am mers i-am cerut ajutorul unui fost coleg (a ramas repetent) si el nu ma ajutat am fost suparata, si exul s-a uitat in ochii mei si se duce la ala si face el :imi faci un favor a zis lui ala dar tot nu a vrut, dupa mam asezat la banca mea si (mi-au dat una cu mingea colegii mei)si el a ras si dupa sa asezat colega mea pe mine si el imi zambea, se uita la mine (ii straluceau ochii). Dupa cand s-a pus el in banca tot se uita la (mine), dupa ce a luat sfarsit ora se uita in jos si era pus pe ganduri si trist de ce credeti? de ce a facut toate astea? apoi cand am iesit de la scoala el a luat-o pe colega mea de guler si a spus sa ii aduca bratara m-am suparat pana acum nu o baga inseama ce curva e de ce a facut asta?

4 răspunsuri:
| IubesteEa explică:

Baaa oameniiilor nu imi imaginez ca se uita la mine asta face mi-a zis o colega si vreau sa stiu de ce a facut toate alea de mai sus si ne-am desp.08.01.2011 au trecut 12 luni vreau sa spuneti dc face ce am scris de mai sus?happy

| IrimieRaluca a răspuns:

Poate ca nici pentru el nu s-au calmat lucrurile dupa despartire. Daca tu crezi ca pana la urma ati putea sa ajungeti la un consens, si sa mai incercati o data, abordeaza-l. Daca nu, sorry! Treci mai departe. Cu timpul lucrurile au sa se schimbe. Cu cat trece mai mult timp de la despartire cu atat ai sa ii acorzi mai putina atentie lui si mutrelor pe care le face. Bafta!

| 3TeoDora3 a răspuns:

Lucrrurile astea se intampla mereu dupa ce te desparti de un baiat ai impresia ca fata lui e pe chipurile tuturor oamenilor, ca iti zambeste, face cu ochiul.insa e doar imagiatia ta...cred ca totul s-a terminat din cate miai spus tu... funda?

| bombonikrouz a răspuns:

Eu n-am inteles nimic din ce ai sp