| gingergirl1 a întrebat:

Vreau sa vorbesc cu un baiat,de care imi place,pe facebook(pentru ca nu prea pot sa vorbesc fata in fata cu el)! Dar nu stiu cum sa intru in seama cu el! Vreu si eu niste... vorbe,sau subiecte de discutie pentru prima data! Adica pe langa "buna,ce faci?"
Apropo,daca nu imi raspunde,sa insist? Ceea ce nu cred, pentru ca se poarta frunos cu fetele! si avem lucruri in comun
Auzi-ti.dar daca ii cer numarul de telefon si id-ul e cam mult?

Răspuns Câştigător
| AlexandraIleana a răspuns:

Hmmm daca inca nu va cunoasteti nu-i cere asa multe sa nu creada ca esti disperata. Daca aveti prieteni in comun poti vorbi cu ei sa iti puna pile or something happy..Sau daca nu poti intra pe el cu "buna" si cu siguranta o sa iti raspunda nu cred ca ii asa rau.succes:*

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Insista, tu ca fata nu-ti poti pierde decat mandria de a fi fata, pe care se pare ca oricum nu stii ce este aceea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Omule, daca tu suferi trebuie sa-i faci si pe altii sa sufere? Daca il abordeaza fata gata nu mai are demnitate, s-a injosit in fata barbatului...stii ca suntem in 2013, nu? Cred ca ai uitat sa mori cand am trecut de 2000.

| neutrino a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai sa nu fim ipocriti, sa nu lasam lumea sa creada ca viitorul tau sot va fi tare mandru de tine, atunci cand ii vei explica mandra, cati zeci de metri au intrat in tine pana la casatorie, si ca, inclusiv viitori tai copii, vor fi tare mandri de mamica lor!

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Ma abtin la a mai comenta ceva.

| sensualus a răspuns:

Nu-i mult deloc, e cam nimic nr sau id ul lui, daca nu-i langa tine

| Arion_Cristina_1990 a răspuns:

Eu zic sa intri cu un sau un si daca nu-ti raspunde mai bine il lasi in pace

| Arion_Cristina_1990 a răspuns (pentru Arion_Cristina_1990):

Voiam sa spu un "buna" sau un "ce faci" dar a fost o greseala gramaticala