| LittleAngel_7794 a întrebat:

Buna!

Vreau sa vorbesc pe mess cu un baiat mai speacial (nu conteaza cati ani are), sunt mai mica decat el, dar vreau doar sa intram in vorba si sa ma fac placuta, despre ce am putea vorbi cum sa ma adresez cand nu mai gasesc subiecte de discutat ce sa fac? Este un baiat foarte cum-se-cade, cu mult bun-simt, este mai mare decat mine cu vreo 10 ani, dar nu conteaza nu doresc o relatie deocamdata! Nu asi dori sa-i dau de inteles ca-l iubesc, doar ca-mi place sa vorbesc cu el si-mi face placere prezenta lui! Fundita!

3 răspunsuri:
| ProjectJackpot a răspuns:

Bich *tuseste*

| VampDiaries a răspuns:

Pai incepe discutia cu care e masina lui preferata(nu vrau ca tu sa minti dar daca vrei poti sa-i spui ca masina ta preferata e bugatti veuron sau lamborghini diablo roadster), poti sa treci apoi la tema cu mincarurile(se spune ca drumul catre inima unju barbat trece prin stonac), poti incerca sa inventezi o istorie cu dragostea ta nefericita ca el sa te compatimeasca. Poti sal rogi sati povesteasca despre el poti sal intrebi ce hobby are iti poti povesti despre hobbyul tau daca vei vorbi cu el vor aparea gtemea interesante de la sine vei vedea, succes.

| DxQ a răspuns:

Intreaba-l ce ii place sa faca in timpul liber, chestii din astea.