Si tu chiar crezi ca te iubeste? Daca iti pare nepasator, indiferent, probabil ca asa si este. Unu' care nu ar fi asa, nu te-ar lasa sa crezi asta. Si de ce nu ar face el primul pas spre impacare? nu tu ai gresit, din punctul meu de vedere. gandeste-te bine daca chiar merita sa mai lasi de la tine inca o data.
Poti sa il suni si sa ii spui ca a fost o greseala si ca de fapt doreai sa suni pe o prietena...si asa intri cu el intr'o discutie deschisa si ii marturisesti ce simti pentru el!
Nu ai de ales trebuie sa fi tu cea care face primul pas pentru ca tu vrei sa te impaci cu el.Ai putea sa-i dai subtil de inteles ca il palci dar din moemnt ce tu i-ai spus sa nau imi vorbeasca cu tine ma indoiesc, ca el va face ceva avand in vedere ca baietii is foarte orgoliosi.
Ar trebui sa ii propui sa va intalniti undeva si sa vorbiti fata in fata despre tot... spune-i ce simti fi sincera cui el si nu afce greseala sa astepti sa faca el primul pas pentru ca o sa regreti mai tarziu.
Mult succes!
Pai eu sunt intr-o situatie si mai grava si nu stiu ce sa fac. Dar in locul tau as fi indiferenta cu el cateva saptamani maxim 3 luni si dupa aia i-as trimite mesaj sau chestii de genu asta si l-as intreba de ce avea acest comportament. Fi indiferenta! Indiferenta doare cel mai tare! Si cand vb cu el te comporti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat ca sa vada ca esti schimbata si ca nu mai esti aceeasi. Cand treci pe langa el te faci ca nu-l vezi. Si asa s-ar putea sa se intoarca la tine. Sau mai e o varianta : sa nu il bagi in seama tot asa si dupa aia sa il saluti si sa te faci ca nu il cunosti va faceti din nou cunostinta si poate asa redeveniti prieteni si sa fii tot asa mai indiferenta. Bafta! Daca mai vrei sfaturi trimite-mi mesaj pe privat!
Pai daca tu ai inceput cearta tot tu trebuie sa faci si primul pas spre impacare
daca si lui ii vei explica asa cum ne-ai povestit noua sigur v-a intelege
si daca te iubeste sigur se va schimba pentru tine
Florentyna,daca el era nepasator si indiferent iar cu tine vorbea obisnuit,ce te face sa crezi ca te-ar fi iubit?
El,primul pas nu-l va face, nici acum, nici mai tarziu pentru simplul motiv ca NU te iubea.Si,ai facut foarte bine ca l-ai lasat tu, inainte sa te lase el.
Acum, nu mai astepta.Erai perfect responsabila cand i-ai trimis sms-ul,asa ca asuma-ti intreaga responsabilitate si in continuare.
Nu da inapoi acum, lupta sa te eliberezi din relatia asta care numai bine nu ti-a adus si, invata sa pui punct!
Succes!
Da eu cred ca ma iubea...si sa nu imi spuneti sa fac eu primul pas pentru ca eu am zis de la inceput ca nu vreau asta