Deci in primul rand trebuie sa-i spui exact ce simti. de exemplu: "m-am tot gandit zilele astea la relatia noastra si am ajuns la concluzia ca este frumoasa, dar totusi nu ne potrivim. cred ca ar fi mai bine sa cautam amandoi ceva nou. m-am simtit bine cu tine si sper sa ramanem prieteni foarte buni"
Dar ce ai facut tu pentru ca relatia sa devina interesanta, cum ai impiedicat-o sa moara, sau poate nici nu s-a nascut? Ma intristeaza problema ta si-mi aduce aminte de o vorba de duh de pe timpuri: " au copilarit impreuna pe aceeasi strada, pana la adanci batraneti " Daca baiatul te iubeste sincer, va fi socat. Eu cred ca fetele trebuie "conduca" o relatie, pentru ca ele sunt mai creative, mai spontane, mai inteligente. E ca si cum ai spune ca nu esti in stare sa intretii o relatie de prietenie.
Putini baieti accepta sa ramana prieteni cu fostele dupa ce au fost parasiti, asa ca nu-ti fa sperante prea mari la asta.
Cele mai bune sunt cele din inima ta zii ce simti asta e cel mai bine ca e usor sa dai un coppy paste si gata dar sentimentele?
Bago p`aia ca:"Tin foarte mult la tine, nu vreau sa te ranesc. Tin la prietenia ta bla bla...si de aceea cred ca e mai bine sa ramanem prieteni, asa cum am fost si inainte, e spre binele amandurora."
Poi ii spui ca ti mult la el si ca nu vrei sa il superi si e mai bine sa ramaneti prieteni...sau cel mai bine ar fi sa-i spui asa:."Stii imi pare foarte rau, dar trebuie sa ne despartim."..sau ii zici ca numai tii la el ...si ca ar fi mai bine sa ramaneti amici.