Crek te place. ce dragut. ti-a sa ca esti o scumpete :X (se pare ca functioneaza chestia asta ). merita sa incerci.eu zic ca daca ii spui ca il placi il dai gata.
succes! :*
O parere sincera...Sunteti imaturi pentru o relatie. Doar pentru ca esti singura din clasa pe care o trage de par, ca ti-a zis un secret si ca ti-a dat un mesaj gol asta nu inseamna neaparat ca te place. Serios, nu stiu ce placere iti face tie atunci cand te trage de par; astea sunt niste gesturi puerile, infantile. Un lucru este clar: Nu incerca sa formezi un cuplu cu o astfel de persoana. Daca vrei sa afli lucruri noi, interesante si sa te maturizezi intr-o oarecare masura, cauta un baiat cu cel putin 2 ani mai mare ca tine.
pa, pa.
Eu iti zic sa analizezi bine situatsia si sa gandesti putsin.Eu cred ca el te vrea ca prietena. E posibil sa te si placa, dar din ceea ce spui tu pare ca vrea sa fitsi doar prieteni.
Eu cred ca te place.Filtreaza putin cu el, da-i de inteles ca il placi sau daca esti mai curajoasa spune-i.Invita-l undeva sa beti un suc sau ceva, doar voi 2.Bafta!
Bien suree! Binenteles ca te place nu ramane decat sa va adresati intrebarea aia mult asteptata "vrei sa fii cu mine?". Multa bafta!
Te place si inca mult.mesajul ala.ca sa intelegi ce e cu el:asa incearca unii sa atraga atentia. spera ca ii vei rasp la msj si veti vb su asa poate va ajunge undeva.iti dau un sfat. da i si tu un msj gol si vezi daca iti rasp. daca te place ar trebui sa ti raspunda imediat.atunci vb cu el si dupa trage aer in piept si spune-i ca l p-laci.succes.
Te place. Petreceti mai mult timp impreuna ca sa isi faca curaj sa spuna ce simte.
Te place
Doamne ce-mi plac chestiile de genu' asta cu "esti o scumpa" sau cand se da pe langa tine
Scuze dar pe la mine prin clasa sau baietii pe care ii cunosc nu sunt genul asta
Sigur te place.altfel nu ar fi nu ti-ar fi atras atentia si nu sub nici o forma nu ti-ar fi spus un secret d`al lui.incearca sa filtrezi si u cu el si sa-i dai de inteles ca il placi dar nu foarte mult.bafta:*
HappynewCenusa întreabă: