Folosiți prezervativ. Pastilele de genul se iau maxim de 2 ori pe an. Plus îți fac mult rau. Pe langa ca tu ai ciclu neregulat, pastila aia îți da tot corpul si hormonii peste cap. Nu mai ia asa ceva. Du-te la ginecolog sa vezi de ce ai ciclu neregulat, fiindcă nu e normal. Multi zic ca e normal. E normal să-ți întârzie maximum 2 zile dar nu mai mult si nu in fiecare luna. Consultația e gratuită daca ceri trimitere de la medicul de familie. Daca ai 16 ani sau mai mult poti sa mergi singura. Daca nu, atunci cu orice adult
Multumesc,asa voi face, am 19 ani.
Menstruatia o am neregulata din totdeauna, n am luat niciodata aceasta pastila si nici nu voiam sa o iau dar de frica am fost nevoita si acum ma simt foarte stresata, nici nu voiam sa scriu aceasta intrebare ca multi sunt rautaciosi dar am zis ca poate ma va ajuta vre un raspuns.
Stiu ca multi sunt răutăciosi. Îți zic si de ce zic sa mergi la ginecolog. Eu mereu am avut un ciclu extrem de neregulat. La 16 ani am fost la ginecolog, nimic...am mai fost la vreo 3 si doar unul a aflat ca am chist. Si de la chistul ala(3mm) am avut dureri, îmi întârzia menstruația si 3 luni...(nu eram activa sexual). Am primit tratament, acum am 20 de ani și in fiecare lună imi vine fix cand trebuie
Ma bucur ca acum esti bine, la fel voi proceda si eu, multumesc pentru sfat?