| Anonimaaaa9999 a întrebat:

Bună vreau si eu niște răspunsuri nu date în ras sau cine știe ce.Am 17 ani și eu de pe la 9 ani am avut un fel de traumă,având un văr mai mare m-a atins cumva jos cu mâna și eu am plecat de lângă el imediat, dar de atunci parcă mereu simțeam nevoia să mă ating, și pe la 11 ani am avut un prim orgasm și nu am făcut asta zilnic va dați seama chiar mi-am pus și un deget înăuntru, n am simțit durere și nici nu a curs sânge, dar cu degetul înăuntru doar de câteva ori în schimb extraclitoridian mai des.Si asta am făcut până acum ceva timp.Chiar îmi vine greu sa ma descarc tocmai aici dar eu n am mai făcut sex cu nimeni adică sunt virgină,și îmi este foarte frică acum, după toate astea dacă primul act sexual cu primul meu băiat, nu o să apară sânge și el nu o să mă creadă și în cel mai rău caz mă lasă.și știu ca sunt unele fete care au himen elastic dar nici nu știu ce să mai zic

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Si care-i trauma?

Nu mai baga nimic in vagin, ca exista risc sa te ranesti, provoci infecii etc.
Ai rabdare pana faci 18 ani, termina scoala si ia BAC-ul, ca ai timp de sex tot restul vietii.
Nu-ti mai face griji cum va fi cu primul baiat. Asigura-te ca e cineva care tine la tine si totul va fi bine.

| Anonimaaaa9999 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mulțumesc mult, știu da și eu pun cartea pe primul loc, nu sunt o fată proasta la carte dar uite ca am greșit, copil fiind nu mi-am dat seama și acum mă stresez

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu o fa cu un baiat oarecare. Fă-l cu unu cu care te simți în siguranță și esti într-o relație de un timp. Foarte important e sa afli daca are vreo boala cu transmitere sexuala. Oricum, si prima data trebuie facut cu prezervativ si lubrifiant fiindcă e prima data si sa fie mai usor(la lubrifiant ma refer, prezervativul obligatoriu mereu). Daca nu iti curge sange, poate sa fie normal. Sunt multe fete carora nu le curge. Unele se nasc fara himen

| Anonimaaaa9999 explică (pentru annonimaaaa555):

Mulțumesc mult, da ai dreptate, dar am eu teama asta?

| Violleta2022 a răspuns:

Ai 17 ani?
ia de citeste despre sexualitate si vezi ce se intampla intre adulti, ca sa intelegi ca de la un deget este imposiil sa te deflorezi.
In ce priveste tipul de himen pe care-l au femeile nu ai decat sa mergi la gineoclog sa-ti explice el ce si cum.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Anonimaaaa9999):

Nu trebuie. Doar unul needucat nu te-ar înțelege. De-aia zic sa fi foarte sigura cu cine vrei