Si care-i trauma?
Nu mai baga nimic in vagin, ca exista risc sa te ranesti, provoci infecii etc.
Ai rabdare pana faci 18 ani, termina scoala si ia BAC-ul, ca ai timp de sex tot restul vietii.
Nu-ti mai face griji cum va fi cu primul baiat. Asigura-te ca e cineva care tine la tine si totul va fi bine.
Mulțumesc mult, știu da și eu pun cartea pe primul loc, nu sunt o fată proasta la carte dar uite ca am greșit, copil fiind nu mi-am dat seama și acum mă stresez
Nu o fa cu un baiat oarecare. Fă-l cu unu cu care te simți în siguranță și esti într-o relație de un timp. Foarte important e sa afli daca are vreo boala cu transmitere sexuala. Oricum, si prima data trebuie facut cu prezervativ si lubrifiant fiindcă e prima data si sa fie mai usor(la lubrifiant ma refer, prezervativul obligatoriu mereu). Daca nu iti curge sange, poate sa fie normal. Sunt multe fete carora nu le curge. Unele se nasc fara himen
Mulțumesc mult, da ai dreptate, dar am eu teama asta?
Ai 17 ani?
ia de citeste despre sexualitate si vezi ce se intampla intre adulti, ca sa intelegi ca de la un deget este imposiil sa te deflorezi.
In ce priveste tipul de himen pe care-l au femeile nu ai decat sa mergi la gineoclog sa-ti explice el ce si cum.
Nu trebuie. Doar unul needucat nu te-ar înțelege. De-aia zic sa fi foarte sigura cu cine vrei