| Anonimaaaa9999 a întrebat:

Bună, vreau si eu niște răspunsuri nu date în ras sau cine știe ce.Am 17 ani și eu de pe la 9 ani am avut un fel de traumă, având un văr mai mare m-a atins cumva jos cu mâna și eu am plecat de lângă el imediat, dar de atunci parcă mereu simțeam nevoia să mă ating și pe la 11 ani am avut un prim orgasm și nu am făcut asta zilnic, va dați seama, chiar mi-am pus și un deget înăuntru, n-am simțit durere și nici nu a curs sânge, dar cu degetul înăuntru doar de câteva ori în schimb extraclitoridian mai des.Si asta am făcut până acum ceva timp.Chiar îmi vine greu sa ma descarc tocmai aici dar eu n-am mai făcut sex cu nimeni, adică sunt virgină și îmi este foarte frică acum, după toate astea dacă primul act sexual cu primul meu băiat, nu o să apară sânge și el nu o să mă creadă și în cel mai rău caz mă lasă și știu ca sunt unele fete care au himen elastic dar nici nu știu ce să mai zic.

28 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai 17 ani?
ia de citeste despre sexualitate si vezi ce se intampla intre adulti, ca sa intelegi ca de la un deget este imposiil sa te deflorezi.
In ce priveste tipul de himen pe care-l au femeile nu ai decat sa mergi la gineoclog sa-ti explice el ce si cum.

| mihai69 a răspuns:

Nu ai ce să zici.
Dacă nu te crede, e un bou și nu merită să mai pierzi timpul cu el.
Oricum, masturbarea este perfect normală și nu e nicio rușine s-o faci ori de câte ori ai poftă.

| Anonimaaaa9999 explică (pentru mihai69):

Știu dar mă stresez uneori asa

| mihai69 a răspuns (pentru Anonimaaaa9999):

Nu te mai stresa. Suntem în secolul XXI totuși...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Si care-i trauma?

Nu mai baga nimic in vagin, ca exista risc sa te ranesti, provoci infecii etc.
Ai rabdare pana faci 18 ani, termina scoala si ia BAC-ul, ca ai timp de sex tot restul vietii.
Nu-ti mai face griji cum va fi cu primul baiat. Asigura-te ca e cineva care tine la tine si totul va fi bine.

| Anonimaaaa9999 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mulțumesc mult, știu da și eu pun cartea pe primul loc, nu sunt o fată proasta la carte dar uite ca am greșit, copil fiind nu mi-am dat seama și acum mă stresez

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu o fa cu un baiat oarecare. Fă-l cu unu cu care te simți în siguranță și esti într-o relație de un timp. Foarte important e sa afli daca are vreo boala cu transmitere sexuala. Oricum, si prima data trebuie facut cu prezervativ si lubrifiant fiindcă e prima data si sa fie mai usor(la lubrifiant ma refer, prezervativul obligatoriu mereu). Daca nu iti curge sange, poate sa fie normal. Sunt multe fete carora nu le curge. Unele se nasc fara himen

| Anonimaaaa9999 explică (pentru annonimaaaa555):

Mulțumesc mult, da ai dreptate, dar am eu teama asta?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Anonimaaaa9999):

Nu trebuie. Doar unul needucat nu te-ar înțelege. De-aia zic sa fi foarte sigura cu cine vrei

| Anonimaaaa9999 explică (pentru annonimaaaa555):

Da iubita

| Fandoenia a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Doamne, cred ca prima data a facut-o cu mine tot cu prezervativ mai mult ca sigur, eu mai știu cum intrase bărbatul atuncilaughing cum sa-i zici sa facă prima data cu prezervativ, doamna scumpa stimata domnișoară?!

| Konstantinos99 a răspuns:

Sa intamplat, erai un copil si e bine daca ti ai pastrat suflet curat. Dar ai grija ca orgasmul repetat te duce la o problema pe viitor. Degeaba ai iubit daca nu poti singura sa te abtii. Acum eu ti o spun cum sunt rare fetele ca tine ca tine la fel de rari baietii care ar aprecia ca esti first si vei ramane tot first pentru ei. Eu de pilda asi intelege ca esti first din atitudinea ta fata de mine si stangaciile tale deci partea ta frumoasa sa simta si nu e consumata inca!

| Anonimaaaa9999 explică (pentru Konstantinos99):

Mulțumesc.da eu zic ca oricum dacă aș începe viața sexuală ar vedea ca am 0 experiență?

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Anonimaaaa9999):

Asta depinde de el si ce cauta la o fata, ce scopuri are. E cel mai minunat lucru sa te bucuri de mireasma unui suflet care infloreste pentru tine ca baiat, la tine in mana. Se simte chiar din zambetul tau din orice faci, asta daca nu are el pacate adunate prea multe si devine orb. Iubirea nu schimba doar implineste. Bucuria nu se ofera, se impartaseste. Trebuie sa ai parte de un om ca tine si care sa puna puneti valoare reciproca. Nu iti perde timpul cu ganduri de genu, o sa fie bine dar asta e ideea ca ai doar o incercare sa iubesti, doar prima oara...

| Anonimaaaa9999 explică (pentru Konstantinos99):

Mulțumesc aveți dreptate ❤️

| Fandoenia a răspuns:

OOO DOAMNE SFINTE SISOE! EXACT ASA SI EU, FATA. FII ATENTA AICI. Deci, ca idee am aceeași trauma cu verii unul dintre verișorii care era de vârsta mea cel mic, din partea tatei când eram mica îmi dădea cu pumnii în burta și mereu ma bătea, îmi punea mana la gura. Mai mare fiind după ani de zile, a ajuns la terapie ca se bătea cu gagica-sa parte în parte, vezi soarta! Asa și ce sa vezi, varul asta al meu mai avea un var, care nici nu era ruda cu mine, mai neobișnuit și nebun el asa, în sensul că era mic avea 5 6 ani dar avea obsesii, manca gândaci și intra cu fetele în pătură cu verișoarele lor, făcea mai multe chiar și se masturba, se excita și chiar o data a vrut sa ma sărute, m-a întrebat dacă ma poate atinge și i-am zis ca nu, parca am fugit sau a venit celalalt var al meu de sânge dar îmi amintesc clar momentul. Faza este ca acela mai avea un frate mai mare care a a avut un episod cu mine, în urma căruia am început sa am atacuri de panica de fiecare data când un bărbat urca pe mine adica la câțiva ani după, gen pe la 8 anișori urca fratimiu pe mine sa ma tachineze și sa ma facă sa rămân fără aer și eu făceam atacuri de panica, țipam, plângeam și el râdea. Practic nu știam ca acelea sunt atacuri de panica, dar eu ramasesem cu trauma pentru că ăla mai mare se urcase pe mine când eram mica și l-au luat de pe mine în timp ce ma pălmuia! Bineînțeles ca nimeni nu acorda atenție acestor lucruri acum pentru toată lumea ar zice și spune că sunt nebuna, dacă încerc sa aflu ce s-a întâmplat pentru ca nu-mi amintesc doar asa vag ceva, când eram jos și el ma palmuia și a trebuit sa-l ia de pe mine efectiv. Asa, ulterior eu am ajuns sa-i zic lu fratimiu și mamei ca nu ma mărit, ca eu nici nu pot sa stau cu un bărbat deasupra adica cu fratimiu care nu știu ce boala psihica avea sa ma enerveze, nici nu mai știu ce făcea și ce tot voia, dar important este ca am ajuns și eu sa pun degetele jos și nu știu de când câte un deget, câte doua totuși nu cred ca le duceam pana-n vagin, și totusi eu zic ca ajungeau și în vagin pentru că o făceam atât de des nici nu știu cât de des! Nu aveam opritor, mai mult chiar mi-a intrat o pereche de patine în pasarica la 12 ani am căzut pe patine de ziua mea, cu fratimiu în Mall și după mi-a venit direct hemoragie ‐ prima data când mi-a venit ciclul. Mie atunci mi-a dat ciclul după acel incident. Apoi, am întâlnit un derbedeu la 20 de ani care zice ca eu nu am fost virgina, după ce a avut contractul cu mine. Ca să zic prima data când ne-am combinația, mi-a băgat chiar degetele înăuntru și nu m-a durut mai deloc, desi nu știu dacă dezvirginarea se produce asa, am avut după parte de multe contacte cu el. Dupa prima chestie când mi-a băgat degetele, am fost cu mama la spital sa vedem dacă mai sunt virgina pentru că nu stiam dacă se dezvirgineaza cu degetele și acolo trebuia sa-ti scoată certificat sa demonstreze ca ești virgina, pe care trebuia sa-l plătești, în fine. Pana la urma am ajuns la spital de gineco fara plata unde mi-a văzut-o o ginecolog medic care părea foarte dezinteresata ea asa, s-a uitat la pasarica mea și parca se uita la un pahar de cafea când mi-a zis că: aa, da sunteți virgina sau ceva gen, nici nu știu sa-ti zic. Mama era cu mine, dar nici una nu am pus preț niciuna dintre noi pe ce a zis medicul, pentru că a zis-o foarte asa ca și cum nici ea nu știe! Așadar, am rămas și am făcut mai departe fără sa știu exact și vorbele ei nu ne-au transmis ceva clar, sa zică da apareți virgina jos.

| Fandoenia a răspuns (pentru Fandoenia):

Aa, și nu mi-a curs sânge. Deci, nu este ceva ce se întâmplă sigur sa sângerezi.

Revin cu concluzia, scuze pentru atâtea mesaje. Nu sunt medic! Nu mai asculta după lumea d'aci, pentru că nici ei nu sunt convinși. Concluzia era ca nici medicul câteodată nu îți dă răspunsuri și te lasa o viata cu ochii în soare, de aia mor oameni pe capete etc, etc. Ia-o tu logic, fetiță, și gândește-te ca acolo jos te naști intacta, iar dacă tu ca mine stai cu mana jos și tot împingi și împingi, tragi acolo se întâmplă ceva, pentru că nu are cum altfel. Nu e ca și cum îți baga unul mâinile degetele o data și gata, aia e. Nuuu, nu tu o faci cât vrei, cât de adânc vrei, și nu doar o data! Înțelegi? Ia-o logic.
Așadar, logica mie-mi spune ca dacă o faci ani de-a rândul și agresiv, acolo jos te rupi treptat cum se zice și la gimnaste ca se rup, știi? Aceasta este părerea mea, sper ca ti-a fost de folos!

| Anonimaaaa9999 explică (pentru Fandoenia):

Vai…îmi pare rău pentru ce ai pățit în copilărie, da mai stau cu frica asta dar n am făcut excesiv cred ca de vreo câteva ori, acum ce o vrea Dumnezeu nu e un capăt de țară.Dar eu sunt tiganca și trebuie să joc cămașa cu neamurile mele?

Păi și nu te a durut deloc?

| Fandoenia a răspuns (pentru Anonimaaaa9999):

Ba da, când am facut-o original penetrare adică, a durut foarte rău parca muream asa simțeam că nu se mai termină și aveam senzația că o să mor de durere! Dar nu a durut doar o data dupa ce am facut-o prima data, a continuat sa doară de câteva ori bune ca și cum simțeam că o să mor și nu știu exact care este momentul în care a devenit suportabil.

Vezi ce faci mai bine du te la institutul medico legal parcă, scoateți certificat primești scris negru pe alb sau alb pe negru ca ești virgina, chiar dacă dai un ban ramai cu un document care marchează începutul vieții tale sexuale. Nu sta sa te gândești de 2 ori :*

Certificat medico legal - institut de medicina legala

Offf și tu cam la câți ani estimabil ți ai început viața sexuală?

2020

Aveam 21 de ani! Eheee, sincer acum când zic chiar la 21 e ceva! Fix de la izbucnirea pandemiei în februarie la câteva luni după aceea

Cică în perioada pandemiei a crescut și numărul de nașteri, parca asa ziceau astialaughing

Ooho,mersi pentru sfaturi ești trecută prin multe, dar na acum ce o vrea Dumnezeu cu mine, și dacă nu m ar crede ca sunt domnișoară e chiar prost adică se vede ca eu n am nici un pic de experiență?

S-o vedea sau nu depinde, cică unele doar știu sa se ascundă și de-aia ei nu cred de fel sau ceva gen. Sfatul meu este sa ți scoți certificatul, dacă chiar vrei chiar și pentru tine sa-l ai și oricând vrei sa ai pe ce sa te uiți. Este o dovada chiar și pentru tine și nu o vei mai putea scoate vreodată, după ce vei face.