| madulici31 a întrebat:

vreau si eu niste sfaturi...cum reusesc sa schimb un baiat? adica eu i-am spus ca el umbla prea mult si chestii din astea si mi-a spus ca se lasa pe mana mea poate reusesc eu sa il schimb.

vreau cat mai multe parerei sfaturi sunt bine venite

FUNDOI:X:*:*:*

Răspuns Câştigător
| Castiel a răspuns:

Tu il iubesti cu adevarat? daca l-ai iubii poate nu ai incerca sa il schimbi nu crezi? este greu sa schimbi o persoana si in general "proiectele de schimbare" esueaza. Daca nu il iubesti de ce mai stai cu el? eu zic ca totul este o parodie intre voi 2-.- daca l-ai fi iubit nu ai fi incercat sa il schimbi
Acu sa iti raspund la intrebare:Incearca sa stai mai mult langa el si sa ii indrepti comportamentu uite un exemplu "gagicatu arunca pe jos un ambalaj tu te duci la el si il pui sa il ia de jos sa-l arunce la cos" asta a fost doar un exemplu penibil cred ca stii ce vreau sa zic Primul pas este in a sta cu el foarte mult timp si in rest nu prea stiu este cam aiurea ce vrei tu sa faci sincer!

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| StillLoveU a răspuns:

Buna
imi pare rau sa iti zic dar nu cred ca vei reusi sa il schimbi vreodata. eu am incercat 2 ani sa imi schimb fostul prieten si nu am reusit sad. e foarte greu sa t schimbi p tine dar si mai greu e sa schimbi p cineva. si pot spune ca dk il placi cu adevarat o sa il accepti asa cum e, cu bune si cu rele.
bafta :*