| adri1000 a întrebat:

Buna vreau si eu niste sfaturi daca se poate
am 13 ani
sunt cu un baiat de aproape 2 luni
prin cate am trecut si din cate vad la relatile prietenelor mele
mi-am dorit un baiat care sa aiba incredere in mine
pentru ca mai incolo sa nu fie gelos si sa apara certurile
eu sunt foarte vorbareata de fel am incercat sa vorbesc cu el sa ii arat cu sunt ca imi place de el, si ca tin la el.
si ia-m cerut sa aiba putina incredere in mine
adica as vrea sa ii fiu inainte de gagica si prietena foarte buna adica vreau sa stiu cand are probleme cand ii este rau si cand nu poate iesi afara dar el nu el este o fire mutulica...eu vorbesc mereu ca proasta si ma interesez de el. dar el tace in continuare.mereu ma face sa ma simt prost in pielea mea pentru vorbesc singura nu vreau nici sa ii mai tin predici nici sa-l bat la cap ce sa fac? am inceput sa tin la el. si chiar daca m-as desparti de le mas certa cu cel mai bun prieten al meu.sar supara.si nu stiu ce sa fac sa scot o vorba de la el e foarte distant daca nu-l bag eu in seama el nu se deranjeaza cand ies afara stie sa taca si doar sa ma pupe. ca sa imi inchida gura ma pupa... va rog niste sfaturi multumesc multe sory daca am facut greseli gramaticale.:*

Răspuns Câştigător
| dedesh a răspuns:

Nu prea sunt sfaturi de dat.si eu am avut la varsta de 14ani, un prieten la care am tinut extrem de mult(avea tot 18), dar desi mi-am dat seama mai devreme ca nu merita sa imi pierd timpul cu el, am continuat relatia deoarece "il iubeam"(la vremea respectiva)prea mult.insa m-a dezamagit, si semana oarecum cu prietenul tau, pentru ca eu eram cea care il cauta, il suna, il invita afara.el.nu,sau foarte rar. apoi am descoperit ca iesea si cu altcineva.asa ca ai grijawinkingoricum sper sa aud numai vesti bune de la tine in legatura cu subiectul acesta

te pup si grija de tine!

4 răspunsuri:
| dedesh a răspuns:

Cati ani are el? poate ar trebui sa nu te mai intereseze asa mult ce face.incearca 2-3 zile, poate si o saptamana sa fi mai putin vorbareata si sa te faci ca nu iti mai pasa asa mult.baietii,in general, mor de curiozitate, cand o fata nu le mai da aceeasi atentie. daca tine la tine, te va cauta mai des, daca nu.inseamna ca nu il mai interesezi asa mult.incearca.pana la urma nu ai nimic de pierdut. daca afli ca tine la tine e ok, totul va fi bine, dar daca nu. poti gasi un baiat mai bun, care sa te merite.crede-ma,sunt multi baieti pe lumea asta, si nu merita sa stai numai dupa unul care nu iti da atentie

te pup si multa bafta! sa aud numai de binehappyde la tine, da?

| adri1000 explică:

Are 18 ani...stiu este mare am fost cu baieti de varsta mea care erau foarte fitosi si copilas.

| Marynna a răspuns:

Poate el este mai timid, mai retras.baietii la varsta asta nu sunt asa de maturi ca fetele(ma refer daca este de varsta ta, pentru ca nu ai precizat ce varsta arehappy )

| adri1000 explică:

va rog mai multe sfaturi sad