| ankyamalia a întrebat:

vreau si eu niste sfaturi de la voi; cei care ați mai trecut prin așa ceva...m-am despărțit de prietenul meu acum 3 luni(el m-a lăsat)....noi avem prieteni comuni si câteodată ne întâlnim însă nu ne salutăm, nimic...el e tot timpul nervos când mă vede; chiar l-am văzut cum a izbit ușa la plecare...de ce se poarta așa, oare? Il observ că se uita la mine însă doar atât...ne purtăm amândoi ca si cum celălalt nu ar fi si el acolo. Oare de ce e așa indiferent si așa nervos când mă vede, oare mă urăște?

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

De ce te mai intereseaza?
Gandeste-te daca ar mai trebui happy

| RAY a răspuns:

Dar tu simti ceva fata de el? de ce v-ati despartiti?

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca nu i-a trecut supararea. Ai putea sa afli care este adevaratul motiv al acelui comportament doar de la prietenii vostri comuni. Bineinteles doar daca te deranjeaza faptul ca este mereu suparat sau ce gandeste el despre tine.

| Oana92 a răspuns:

E un tip bine crescut, se vede de la distanta...

Inteleg sa te deranjeze prezenta unei persoane cu care ai un trecut comun si de care te-ai despartit intr-un mod probabil nu prea dragut. Dar comportamentul asta de copil cretin e o dovada de lipsa de bun simt. Nu se sfarseste lumea daca te saluta sau daca incearca sa se poarte normal, indiferent ce a fost intre voi. Si e valabil si pentru tine, da dovada de echilibru si saluta-l tu! Iar in rest ignora-l! happy

Răspuns utilizator avertizat
| ankyamalia explică:

Aveam prea multe in contra noastra si ne certam des, el era prea gelos asa ca a decis sa terminam si eu am acceptat, nu ne-am despartit cu scandal din contra am vb frumos si am fost de acord cu el...acum am auzit ca el crede ca sunt cu un baiat de acolo deși asta nu e adevărat...prietenii comuni imi spun ca el se mai gandeste la mine insa nu prea imi place sa vorbească despre asta... uniii mai spun ca si vârsta lui e o problema, el are 22 si eu 26...