Ai uitat ceva essential: sa ne spui si anii vostri! Nu e totuna sa ai 14-16, sau 18-20, etc. totul e ca o ecuatie, daca nu ai valori corespunzatoare, cum vrei sa incerci sa o rezolvi?!
Oamenii au/pot avea si unele chestii, nu tocmai usor de spus celuilalt! Dar daca a venit la tine in Italia - si nu ai spus aproape nimic despre: ati stat impreuna, cat de mult ati vorbit, cum v-ati petrect timpul, daca si ce s-a intamplat deosebit de pozitiv inntre voi?!, etc.
Probabil ca nu ar putea tine o relatie la distanta, daca vezi ca nu merge lasa-l si cauta altul.nu se merita sa stai dupa un baiat, cel mai bine e sa-l lasi pe el sa te caute nu sa ii arati ca eti disperata.
E posibil sa se fi obisnuit sa treaca din relatie in relatie pana gaseste marea dragoste, te sfatuiesc sa-l ignori si vei vedea in timp daca te vrea sau nu
Nu ai specificat in Italia a venit pe banii tai? daca da,, ar trebui sa stii singura raspunsul...
te. a folosit...
Clar nu are cum sa mearga relatia la distanta ziua vb cu tine la tel si seara face dragoste cu alta, cand se trezeste te suna si iti spune te iubeste, vino la el ca altfel nu ai cum sa ia o rel asa! bafta
nu am observat ca nu am spus anii, pai eu am 20 si el 22, a avut multe aventuri si s-a saturat acum vroia ceva serios, mia mai spus ca mai incolo sa se mai linisteasca apele. cat a fost in Italia ne-am inteles foarte fain suntem pe aceeasi unda, doar ca ne-am mai certat dar ceva trecator, in rest a fost super:X