Eu spun ca ai gresit mult cand l-ai parasit pentru altul! dar daca vrei sa-ti indrepti greseala, nu mai repeta greseala! lasandu-l pe asta care il ai acum nu faci decat sa repeti greseala, ramai fericita cu actualul si nu repeta greseala, daca te impaci cu fostul nu o sa va fie bine, nu o sa stai mai mult de 2 zile impreuna, fundita?
Vorbeste cu el si zii ca iti pare rau pentru ce s-a intamplat atunci ca l-ai parasit si demonstreazai ca vrei sa fii din nou cu el dar sa stii ca si lui ii este greu pentru ca tu l-ai parasit pentru altul jurai ca no sa se mai repete si poate veti fi din nou impreuna succes
Pai crede-ma am fost unul care insela in trecut ma rog acum ajut oameni cu probleme acum vreau sa fi atenta el te iubeste cu adevarat dar tu il iubesti cu adevarat parera ta conteaza prima apoi incerca sa ii faci pe cei doi sa se desparta
Parerea mea e ca daca nu-l iubesti pe actualul nu are rost sa mai stai cu el. dragostea cu forta nu se face. vb cu fostul si daca e dragoste maxima mai acordati-va o sansa. dar sa numai repeti greseala:* pupici si bft
Pai eu cred asa:
Nu mai trebuie sa fii cu baiatul actual, pentru ca odata ce te gandesti la altcineva, nu mai are rost.Si il poti rani si pe baiatul care este cu tine.
Incearca saintri in discutie cu el, sa-i spui ce simti pentru altcineva, sigur va intelege
cat despre celalt, incearca de asemenea sa vorbesti cu el. Dupa cate am citit ai spus ca il visezi.
Ar trebui deci sa vorbesti cu baiatul pe care il iubesti, sa-i spui sentimentele si daca mai ai vreo sansa ca sa nu iti faci iluzii desarte.
Sper ca tea-am ajutat. Fundita?