Daca l-ai iuit nul prea poti uita si eu o relatie de un an si ceva si inca ma gandesc la un fost pentru ca l-am iubit nu fi trista fiecarui om ii este scris sa fie cu cineva :* ai grija de tine :* si nu mai fi trista :*:* cauta sa faci lucrurile care iti plac tie :* si o sa uiti :*
Nu ai nevoie sa fii suparata. Mai sunt baieti. Dar daca vrei status suparat uite: "-Acum imi inmoi amarul in inghetata. La cate cutii goale am pot sa-mi fac o casa de vacanta." Na. Eu as fii intrebat cum sa-l/sa-o uit. In orice caz nu te mai candi. Cum ai promis funda, promite-mi mie ca-l uiti.
Am înțeles că ești foarte supărată. Dar de ce vrei să arăți asta în public?
Ți se pare că persoana ta este atât de importantă încât cei din jur n-au altceva mai bun de făcut decât să le pese de tristețea ta?
Nu. Nu dă nimeni doi bani pe statusul tau penibil și luat de pe net.
Sper sa-ti fie dor de mine cand m`asculti. cand te gandesti` la mine sa nu poti sa` ma uiti : )
am` pus ca proasta punct zilelor` senine. cand` dintre`atatia prosti. eu. te-am ales tocmai pe tine`! : )
in visu` astam ploua si e trist` si tu nu esti` in el asa cum ai promis!
zilele trec` si realizez c`am pata pusa pe tine` chiar daca stiu ca nu`i bine, pe mine sa ma` mint nu tine.
esti aproape`al meu desi practic esti a ei. stiu ca ce se`ntampla i se poate`ntampla oricui.
acum` ochii ce ma privesc imi par straini si rai. dar` ei nu ma ating chiar daca stiu` ca sunt ai tai.
exista` clipe, oameni si` fapte care nu se uita` : )
in viata nu conteaza`ntotdeauna sa-ti vindeci ranile ci sa`nveti sa traiesti cu` ele : )