| ***kiki *** a întrebat:

Bunabatting eyelashes. Vreau si eu o declaratie de dragoste pentru iubitul meu:X.Adica sa ii spun tot ce simt.De fiecare data cand ii spun"te iubesc" ma intreaba de ce il iubesc si ii spun: "pentru ca ma face fericta, ca e dulce si ca asa simt eu" dar vreau sa fie altfel, sa simta ca il iubesc, sa mai schimb ceva. Vreau sa ma exprim altfelhappy. Dau fundita pentru cea mai reusita:*

Răspuns Câştigător
| Acvila a răspuns:

Ti-o las pe a mea...am facut-o acum mai mult timp.happy
te iubesc!
Te iubesc pentru ca doar tu imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata. Te iubesc pentru ca, fara tine e greu si nu ma pot regasi. Te iubesc si sunt definitia fericirii eterne. Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, te iubesc pentru ca bei apa, pentru felul in care te incalti, pentru felul in care porti diferite obiecte. Te iubesc pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, imbratisezi…Te iubesc pentru ca sarutul tau ma face sa simt ca traiesc fara regrete. Te iubesc pentru ca noptile sunt minunate alaturi de tine, triste cand lipsa ta umbreste zambetul meu…Te iubesc pentru ca traiesc implinirea mea totala. Te iubesc pentru ca esti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru. Te iubesc cand te alinti, te ador cand imi vb. Te iubesc pentru a tot ce esti, realizezi sau nu. Te iubesc in mod obsesiv…Te iubesc in mod patetic…Te iubesc orbeste…Te iubesc. Stii ce? Te iubesc si pentru simplul fapt ca existi. Te iubesc pentru că iubesc când mă iubeşti, că îţi iubesc buzele şi iubesc să aud când îmi zici că mă iubeşti şi iubesc când mă iei în braţe şi îmi zici că ţi-a fost dor de mine, pentru că iubesc să imi zici că sunt ameţită şi tăntăloaică, pentru că pisica neagră sunt eu.pentru ce asculţi, pentru ce eşti, şi te iubesc pentru că mă iubeşti pentru ceea ce sunt, nu ce aş putea fi, şi te iubesc aşa cum eşti: brunet, înalt, frumos, debil şi că ai burtica, pentru că sunt geloasă si posesivă, pentru că îţi place negrul şi îţi plac maşinuţele, pentru că îmi place cum zâmbeşti, pentru că ne intelegem uneori ca turcii. O Doamne! cum o să pot eu sa te răsplatesc pentru atâtea? pentru că aş putea găsi mereu motive pentru care te iubesc. atunci când o să citeşti asta o sa zici că m-am indragostit iar de tine... TE IUBESC PUIULE!

1 răspuns:
| Zady a răspuns:

In primul rand tine minte iubirea nu se spune ci se simte, trebuie sa ii demonstrezi, in primul rand sa fi atenta cu el, sa fi alaturi de el in orice moment cat ar fi de greu, sa il intelegi, sa ii accepti defectele, desi nu pe toate daca sunt prea mari si sa discuti cu el sa si le indrepte, daca nu v-ati inceput viata sexuala si ai incredere in el si vrei asta atunci fa-oai avea o mie de modalitati sa ii arati ca il iubesti,