| alynutza a întrebat:

vreau si eu o parerebig grin luni m-am certat cu prietenul meu si la un moment dat el mi-a zis "mars". dupa am incheiat discutia si nu am mai vorbit cu el de luni.azi fiind joi.ne-am mai certat si el nu s-a mai facut auzit cu orele, zilele(nu mai mult de o saptamana). intre timp eu nu l-am cautat. dupa cand a revenit am vorbit si iar am reluat relatiawinkingnu mi-a mai spus niciodata cuvantul asta"mars". tin sa mentionez ca suntem impreuna de 2 ani... dar acum suntem la distanta, el in Romania eu in alta tara.asta e pentru prima data cand stam despartiti pentru un timp mai indelungat.nu ne-am mai vazut din august si o sa ne vedem in decembrie. ce ziceti mai merita a "n"sansa?

Răspuns Câştigător
| thereforyou a răspuns:

Nu mai dramatizati atat, atat va cacati pe voi ca vai.nu i-as fi permis sa-mi zica mars, daca ati fi tinut la cineva, nu ar fi fost asa mare branza, ati fi trecut peste. 2 ani nu e asa putin, intelege-l ca ii e nasol ca tu ai plecat.

9 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Mai lipsea sa iti spuna si potaie si tacamul era complet. Eu personal, nu m-as impaca cu un asemenea om, dar asta e decizia ta.

| GyeBaek a răspuns:

Sincer oricine merita inca o sansa.

| andreea_9470 a răspuns:

Eu cred ca a fost nervos si de aia a reactionat asa. dar asta nu inseamna ca nu te mai suna cateva zile. ar fi trebuit sa te sune macar a doua zi si sa-si ceara scuze. acum u stii cat te iubeste si mai ales ca aveti o relatie destul de lunga si cred ca merita sa-i mai dai o sansa

| Ana a răspuns:

Eu sa fiu in locul tau nu i-as fi permis sa-mi spuna asa indiferent ca era nervos sau nu, mai ales ca e a "n" sansa nu i-as mai fi dat-o.

| RS4 a răspuns:

Mars, ii spui al un caine (sau catea) dupa caz! am spus asta ca sa ai grija! eu nu as spune cuvantul asta persoanei iubite! decizia iti apartine! bafta!

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Cred ca merita. poate a fost un cuvant spus la nervi.si tu poti sa spui astfel de cuvinte la nervi

| babyalexa a răspuns:

Subscriu la ce a scris therefor you, sunt doi ani nu 2 zile... poate ai avut si tu vina ta ca de, asa facem cateodata...ai grija de voi:*

| 7fold a răspuns:

Daca intr-adevar il iubesti mai dai o sansa. eu fiind baiat stiu cum este sa nu primesti a doua sansa sau a treia dar incercati sa vorbiti daca te iubeste i-si va cere scuze si o sa va impacatihappysperlaughing

| 7fold a răspuns:

Eu spun sai mai dai o sansa. fiind baiat stiu cum este sa nu primesti a doua sansa sau a treia incearca sa vorbesti cu el sa va impacati... daca intr-adevar te iubesc i-si va cere scuzehappy sper ca ti-am fost de foloslaughing