Nu mai dramatizati atat, atat va cacati pe voi ca vai.nu i-as fi permis sa-mi zica mars, daca ati fi tinut la cineva, nu ar fi fost asa mare branza, ati fi trecut peste. 2 ani nu e asa putin, intelege-l ca ii e nasol ca tu ai plecat.
Mai lipsea sa iti spuna si potaie si tacamul era complet. Eu personal, nu m-as impaca cu un asemenea om, dar asta e decizia ta.
Eu cred ca a fost nervos si de aia a reactionat asa. dar asta nu inseamna ca nu te mai suna cateva zile. ar fi trebuit sa te sune macar a doua zi si sa-si ceara scuze. acum u stii cat te iubeste si mai ales ca aveti o relatie destul de lunga si cred ca merita sa-i mai dai o sansa
Eu sa fiu in locul tau nu i-as fi permis sa-mi spuna asa indiferent ca era nervos sau nu, mai ales ca e a "n" sansa nu i-as mai fi dat-o.
Mars, ii spui al un caine (sau catea) dupa caz! am spus asta ca sa ai grija! eu nu as spune cuvantul asta persoanei iubite! decizia iti apartine! bafta!
Cred ca merita. poate a fost un cuvant spus la nervi.si tu poti sa spui astfel de cuvinte la nervi
Subscriu la ce a scris therefor you, sunt doi ani nu 2 zile... poate ai avut si tu vina ta ca de, asa facem cateodata...ai grija de voi:*
Daca intr-adevar il iubesti mai dai o sansa. eu fiind baiat stiu cum este sa nu primesti a doua sansa sau a treia dar incercati sa vorbiti daca te iubeste i-si va cere scuze si o sa va impacatisper
Eu spun sai mai dai o sansa. fiind baiat stiu cum este sa nu primesti a doua sansa sau a treia incearca sa vorbesti cu el sa va impacati... daca intr-adevar te iubesc i-si va cere scuze sper ca ti-am fost de folos