| diana07 a întrebat:

vreau si eu o parere de la un baiat capricorn. presupunem ca ati fost cu o colega,v-ati despartit, si acum nu mai vorbiti nici macar ca si colegi. ce ar trebui sa faca ea, sa va spuna ea ca sa vorbiti? castig mai mult faca las un capricorn in pace pana se linisteste si poate incepe el sa vorbeasca?

Răspuns Câştigător
| Acheles a răspuns:

Nu cred tongue Mai bine incerci sa vb cu elwinking

14 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Ce dreacu de legatura are zodia?
uite, eu sunt fata, varsator, si iti dau cel mai bun sfat: ignora-l!

| AlexanderAdrian a răspuns:

Ba da depinde de zodie insa unii capricorni sunt cam orgoliosi. E bine sa-l lasi sa se potoleasca dar daca trece prea mult timp incepe tu sa vorbesti.

| sensualus a răspuns:

Pai daca ajungi sa confunzi baietii cu capricornii sau ce-o mai fi ei...happy

| catablondu a răspuns:

Buna, nu iti raspund din perspectiva unui Capricorn, dar nu cred ca depinde neaparat de zodie. Sfatul meu e sa il saluti si doar atat, nu incerca sa obtii ce nu ti se ofera. Lasa-l sa-si dea seama ca nu e ok sa faca ce face si isi va reveni. Sarbatori fericite, spor in toate.

| MojeGabriel1997 a răspuns:

Ai putea sa faci ce stii ca-i place cel mai mult, sau sa-l faci sa se reindragosteasca de tine :*

| Acheles a răspuns:

Eu am fost cu partenera mea de dans. Dupa ce ne-am despartit nici nu am mai vorbit timp de 3 luni. Zilele astea mi-a trimis un mesaj ca m-am schimbat si nu stiu ce...in fine, nu are importanta.Concluzia e ca desi imi doream sa fiu in continuare in preajma ei, sa o ating, sa vorbesc cu ea nici de-a ruptul capului nu am lasat din orgoliu tongue Si acum suntem la fel.Desi a facut ea primul pas, m-am comportat urat cu ea big grin Sunt foarte incapatanat...
Nici nu ma gandesc sa fiu eu cel care o cauta happy

p.s. amandoi suntem capricorni.

| diana07 explică (pentru Acheles):

Pai vrei sa fii in preajma ei dar te comporti urat cu ea si nici tu nu o cauti...

| Acheles a răspuns (pentru diana07):

Da.Mi-e dor de ea...dar nu o caut. Poate din simplu motiv ca nu vreau sa fiu refuzat.Si nici nu vreau sa o vad cu altu, asa ca mai bine nu ne vedem, auzim.Cum se spune...nu sti, nu te doare happy

Da dar daca te cauta inseamna ca ii pasa. si la mine e colegul meu il vad zilnic. ce spui? sa il las in pace pana ii mai trece (daca ii trece) sau sa incerc sa mai vb cu el?

Fa tu primul pas.Fi sincera cu el! Si va fi bine.

sad si iu ai spus ca ea a facut primul pas si iu te-am comp urat cu ea ...mai bine il las sa-i treaka...va trece nups? big grin

Nu cred tongue Mai bine incerci sa vb cu elwinking