| justme97 a întrebat:

Buna vreau si eu o parere de la voihappy
o prietena de-a mea(13 ani)zice ca la vara va merge la mare împreuna cu sora ei(17 ani)si alti cativa prieteni. ea spune ca mama ei o va lăsa deoarece ii cunoaște pe acei prieteni. dar ma pun în situația ei și sunt sigura ca ai mei nu m ar lăsa la mare la o vârsta asa mica nu ca nu ar avea încredere în mine dar...litoralul e litoral sunt foarte multe persoane necunoscute acolo și tata sigur ar zice"nu!"
voi ce părere aveți fac bine părintii prietenei mele ca o lasă? sau greșesc eu?

Răspuns Câştigător
| cosminnnellu a răspuns:

Salut,mi se pare ca sunteti un pic drastici, inainte sa ziceti clar ``nu`` de ce nu ganditi in pic situatia, de unde stiti voi ca nu e un copil exemplu in care parintii au foarte mare incredere? eu m-am dus la pare la 14 ani prima oara fara ai mei,de ce trebuie sa gandim ca daca te duci la mare la o varsta frageda cazi in patima prostiilor, asta depinde de copil, eu am 21 de ani si nu fumez,de baut mai beau cate o bere dar rar,si trebuie sa mentionez ca toti prietenii mei fumeaza si fac si alte lucruri mai grave de atat, dar eu nu am fost tentat pentru ca nu imi place, asa si cu fata respectiva inainte sa o judecati de ce nu luati in calcul si varianta ca e un copil cuminte in care parintii au incredere?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai dreptate tu, parintii acelei fete gresesc amarnic lasand-o sa mearga la plaja niciodata nu stii ce poate face un copil mic mai ales poate sa fumeze, consuma alcool sau poate face si sex, orice e posibil. Daca parintii acelei fete erau mai severi si stiau sa o educe bine nu o lasa la plaja.

| Phaey a răspuns:

Ma, e cu sora ei, care are 17 ani, totusi. Asta ca sa nu mai adaugam faptul ca mai sunt si alte persoane, pe care parintii lor le cunosc, deci au incredere. Nu zic ca e bine sau rau. Zic doar ca sunt diferite tipuri de parinti, unii isi lasa copiii mai liberi, altii nu.

| eurynomus a răspuns:

Face bine ca nu vad ce ar impiedicao sa mearga la mare cu sora ei

| Nov a răspuns:

Esti geloasa! eu sunt din Murfatlar aproape de Constanta si nu e nimeni rau tongue nu musca nimeni stai linistita!

| cristinaandreea_5154 a răspuns:

Buna! Depinde de aicei prieteni ai fetelor... Daca parintii lor ii cunosc si le dau voie inseamna ca acele persoane sunt de incredere. Si in plus daca e si sora ei mai mare... Au mai multa increderewinking

| Corinaa2013 a răspuns:

Si ai mei cred ca-r spune!
Dar daca ea se duce cu sora ei si e mai in siguranta cu ea. Daca era singura nu o putea lasa. Daca ar fi, fiica mea eu nu as lasa-o fara sau cu sora sa.
Parintii nostri fac foarte bine ca nu ne lasa.
Funda?happy

| Smile_5509 a răspuns:

Avand in vedere ca e cu sora ei nu vad problema.

| StefanAndrei00 a răspuns:

Buna am 21 de ani si am mers 1 data la mare singur la varsta de 14 ani deoarece am avut noroc laughing! Eu zic sa nu te duci pentru ca sunt multi din astia care iau copiii si ii pun la cersit nu e de gluma! Oricum parintii tai fac bine stiu ca te enerveaza cate o data dar sunt alaturi de tine ca si eu am un copil de 8 luni si daca ar fi de 13, 14 ani nu l-as lasa sa mearga la mare cu prietenii. Daca s-ar duce cu varul lui (care ar avea 20 si ceva de ani l-as lasa)Dar iti spun sa nu te duci!