BunaNu trebuie sa te ingrijorezi, cum a spus si Ew12345 "dragostea vine cand te astepti mai putin".
Uneori poate fi foarte greu sa gasesti un astfel de partener, dar totusi il vei gasi pana la urma...de fapt totul e intamplator, te sfatuiesc sa ai rabdare:*
Mult noroc in continuare
Lol eu sunt baiat si situatia imi sta invers fata cum iti sta tie adica fetele nu stiu sa aprecieze in cazul meu.Bine acum depinde ce tip de baieti sunt cei care nu stiu sa aprecieze probabil sunt prea distrati sau poate...''viseaza cai verzi pe pereti''
Poate că nu cauți unde trebuie, să găsești pe cineva pe acceași lungime de undă sau apropiată e greu.Trebuie să cunoști persoana respectivă înainte de a te avânta într-o relație.
O sa gasesti tu baiatul potrivit, care sa te iubeasca si tu sa il iubesti. :* Fiecare persoana are undeva, pe cineva. Trebuie doar sa astepti ca acea persoana speciala sa apara.
Nu te grabi. Ai toata viata inainte. O sa gasesti si baieti care sa fie langa tine cand ai nevoie. Daca vrei, putem sa mai vorbim pe mess.
Buna!
Sfatul meu este sa incetezi sa cauti un asemenea baiat! O sa il cunosti cand te astepti mai putin, sau probabil ca l-ai cunoscut deja, dar, nu i-ai dat atentie sau nu ai bagat deseama ca el este prin preajma ta.
De cele mai ulte ori, baiatul care posteaza in cel mai bun amic al tau, este indragostit de tine pana peste cap, dar pur si simplu nu are curajul sa iti spuna, sau daca tu il intrebi, o sa nege acest fapt, din rusine, timiditate sau din simplul fapt ca nu vrea sa il crezi un ciudat. Nu spun neaparat ca el este potrivitul, dar cu el ai avea cele mai mari sanse sa obtii ceea ce iti doresti, pentru ca el te cunoaste, te apreciaza si este langa tine atunci cand ai nevoie.
Sper ca te-am lamurit catusi de putin!
Mult noroc!
anonim_4396 întreabă: