Dezvirginarea va fi mult mai putin dureroasa pentru tine CU prezervativ, eventual cu lubrefiant. Daca vreti sa nu folositi prezervativ, va trebui intai sa va faceti amandoi analizele obligatorii in astfel de situatii si sa consultati un medic de planning familial pentru alegerea unei metode contraceptive. Totusi, nu vad de ce ai alege o metoda mai dureroasa, uneia mai comode (folositi si lubrefiant pentru a te durea si mai putin).
Daca nu vrei sa " prinzi" un Papiloma virus care e raspunzator de cancerul de col uterin si nu numai, daca nu vrei sa ramai insarcinata, daca nu vrei o boala venerica, iti recomand cu caldura sa nu faci niciodata sex fara prezervativ. Nu te lasa pacalita de baieti, ei urasc prezervativul si daca cedezi de la inceput vor avea pretentia sa o faci neprotejat tot timpul.
S-ar putea sa ejaculeze...ca va dura ceva pana te dezvirgineaza
sa stii ca te poate rezolva la fel de bine si cu prezervativ
ce vrea el e doar un moft.
iti vreau binele asa ca asculta-ma.
Folositi prezervativul e cel mai bine, in primul rand te protejeaza de boli si pentru prima data este bine simti mult mai usor durerea
Da, te poti dezvirgina fara prezervativ, insa nu trebuie sa ejaculeze in tine. Daca nu e sigur pe el si ejaculeaza foarte repede, atunci eu zic sa isi puna prezervativ de la inceput. Vorbeste cu el despre acest lucru. Daca sunteti de mult timp impreuna si ai incredere in el, poti incepe fara prezervativ
Prezervativul ajuta la dezvirginare. e lubrefiat si te fereste de bebe si boli. dezvirginare usoara!
Gandeste-te la tine si dupa la el.Prezervativul in lispa anticonceptionalelor este sfant, bineinteles daca nu iti doresti o sarcina.
Sa-l trimiti...
sa-i zici ca ori faceti cu prezervativ de la si pana la, ori deloc, asta daca nu vrei o sarcina...
Eu zic de la inceput cu prezervativ, numai daca nu vrei virusi, boli, insarcinare.
De la bun inceput trebuie sa te impui. pe de o parte e mai bine pentru tine sa o faci pentru prima data fara prezervativ ca sa nu mai ai dureri, sa nu te jeneze, dar pe de alta parte nu este bine pentru ca poti sa iei boli, sa ramai gravida. apoi asa cum il inveti asa o sa si faca, adica daca il inveti fara prezervativ (baietii oricum urasc prezervativul), numai asa o sa vrea sa o faca. eu prima data cand am facut-o, am facut-o fara prezervativ, apoi o luna si jumatate nu mi-a venit ciclu, eram disperata, era doar o dereglare hormonala, asa ca nu cred ca vrei sa treci si tu prin acelasi lucru. apropo: prietena mea cea mai buna a ramas gravida de prima data si acum are un baietel de 1an si 3 luni. gandeste-te bine inainte sa faci ceva care dupa aceea sa aiba urmari grave.
Logic ca trebuie sa faceti cu prezervativ! Poti sa te imbolnavesti sau sa ramai gravida! Spune-i ca ori faci cu prezervativ ori deloc! Asa este mult mai bine! Sa nu cumva sa accepti fara prezervativ!