Pentru ca tine la tine de aia nu vrea sa ramaneti despartiti.A vrut sa vada daca tu il iubesti din moment ce va certati mereu sau daca iti bati joc de el.Sigur,a asteptat sa vada cum reactionezi.
Pentru ca si-a dat seama ca nu poate sa stea fara tine, ca te iubeste si ca face o prostie despartindu-se de tine.
Da si eu am aceeasi relatie doar ca avem 4 luni.Si nu stiu ce sa fac:-
Pentru ca te iubeste...si ca ii e greu la renunta la tine, chiar daca aveti multe certuri si simte ca se sufoaca si ca nu mai poate suporta...nu poate renunta pentru ca chiar are sentimente pentru tine.
TE IUBESTE CU ADEVARAT asculta-ma. rar baieti pe lumea asta care dau inapoi pentru o singura fata RAR mai ales in zilele noastre, iar daca inca te iubeste si tine la tine fff mult dupa cat va certati.e mare lucru:* e de apreciat iubirea lui pentru tine e mai presus decat orice cearta nu rata ocazia:*.
Nu a dat inaopoi petru ca el te iubesti, tine la tine ff mult sinu vrea sa va despartiti si poate u ai ceva al tau (asa esti u ) gen dai vina mereu peelsi el vrea ca u sa te schimbiun pic, sa nu mai fii asa, si sa nu va mai certati.
KatiMe27 întreabă: