anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy vreau si eu putin ajutor. stiti si voi ca vine ziua indragostitilor si blablabla. problema e urmatoarea: nu stiu ce sa-i iau prietenului meu sad suntem impreuna de doar cateva zile, nu avem poze cu noi doi sau alte chestii de genul. nu prea as vrea sa-i iau obiecte specifice zilei, cu inimioarele si dulcegariile aferente, pentru ca nu ii plac. as vrea sa-i dau ceva... universal, sa zicem. eu nici la cadouri pentru fete nu ma pricep, iar cand vine vorba de cadouri pentru baieti, m`ati pierdut pe drum. idei?:-s as vrea mai ales pareri de la baieti, sau de la fetele care stiu mai multe :*

2 răspunsuri:
| Bianca1001Bia a răspuns:

Pai poti sa ii iei un fular, o esarfa, chiar si o jucarielaughing o bluza depinde si de cati bani poti sa bagi in acest cadou, eu zic un fular ar fi perfect sau o esarfa pentru ca nu este nici exagerat de scump si este frig afara si probabil o\il va purta sau o pereche de manusi sau o sticla de sampanielaughing sau mai sunt masini din lemn super frumoase. Vezi si tu ce crezi ca este mai frumos si bafta sa fiti fericitiwinking

| Justmehere a răspuns:

Buna, sunt baiat, din cate vad baiatul tau e tipul de baiat rau caruia nu ii plac lucrurile romantice si dragutebig grin deci in cazul lui un cadou ar fi o esarfa, un pix scump, un parfum sau o zi petrecuta impreuna de neuitathappy sper ca te.am ajutat cu cevabig grin