anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau si eu sa ma lamuriti cu ceva daca stiti si daca va face placere sa raspundeti.
Ma doare p***a in timpul actului actul sexual exact ca atunci cand m-am dezvirginat dar de atunci au trecut cam 7 luni iar dupa actul sexual ma ustura si doare in acelasi timp p***a( in fata asa.nu in p****).
Nu inteleg de ce pentru ca dupa ce m-am dezvirginat nu mai m-a durut.asta a inceput sa se intample acum vreo 2 luni, cand iubitul meu a facut niste exercitii de crestere a penisului. dar daca era din motivul acesta nu ar fi trebuirt sa ma obisnuiesc deja cu marimea?
Poate este si ca nu sunt destul de excitata in timpul axctului sexual dar mie mi se pare ca e destul de bine.laughing adica imi place.si oricum nu are cum sa fie din acest motiv pentru ca pana acum iubitul meu ma satisfacut destul de bine si ma satisface in continuare. De igiena nu mai spun pentru ca ne spalam mereu inainte si dupa. deci nu inteleg care ar fi motivul durerilor si usturimilor mele.
Daca aveti vreo idee va rog din tot sufletul ajutati-ma. dau funditabatting eyelashes
Va multumesc >anticipat.:*big grin<

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ai o infectie. Nu are legatura neaparat cu igiena, te poti alege cu o infectie genitala si daca respecti regulile de iginea (de exemplu de la antibiotice). Trebuie sa te duci la ginecolog, de preferabil la cel care te vede in mod regulat. Iti va recolta secretie si va sti ce tratament sa-ti dea.

| claudia_7744 a răspuns:

De ce nu mergi sa-ti faci o ecografie pelviana. poate ai vreun chistthinking sau.cine stie consulta un doctor e cel mai bine

| buldog a răspuns:

Poi chiar spalarea dinaintea actului poate fi...Adica daca iubitul tau are sapun sau ceva de genul pe penis inaintea actului, e clar de ce te ustura! Incearca sa relaxezi mai mult inainte si roaga-l p[e iubitul tau sa te excite mai mult inainte de penetrare!

| Gabitsza a răspuns:

Am zis piz*a nu penisul tongue...sunt fata nu baiat...

nu cred ca e de la sapun pentru ca m-am gandit si eu si ne-am clatit destul de bine si oricum daca ar fi de la sapun mar ustura atunci pana m-as spala dar pe mine ma ustura 3 4 zile dupa sau chiar mai mult

| Gabitsza a răspuns:

Stai linistita AnytsaSelena2girls happy

| Yugeen a răspuns:

Eu ma gandesc la altceva... n-am urmarit toate raspunsurile, insa de obicei apar dureri atunci cand organele voastre sexuale nu sunt cat de cat... umede happy.
Daca tu nu secreti niciun lichid in timpul actului, incercati sa "ungeti" putin penisul lui cu saliva, sau incercati si cu lubrificant! Mai mult, faceti si scurte pauze, in care tu sa faci ce am scris mai sus, si el sa faca acelasi lucru, dar pe "zona" ta!
Asa, veti fi amandoi bine "unsi", si actul ar trebui sa decurga mai... fluent happy si fara dureri!

| Anna_6465 a răspuns:

Nu inteleg ceva:spui ca te doare penisul si dupa spui ceva de iubit.Esti gay?

| Anna_6465 a răspuns:

Scuze.Nu prea am inteles cu stelutele alea.Scuze inca o data.Pai incearca sa mai reduci din relatiile sexuale pe o perioada mai lunga putin de timp si daca tot te doare mai incearca sa te obisnuiesti cu marimea penisului. Poate e din cauza exercitiilor acelea.Nu stiu.Si inca o data scuze de comentariul de mai devreme. Sper sa-mi accepti scuzele.big grintonguepuppy dog eyes

| NarcisSistul a răspuns:

Esti gay GabitzA? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ar fi bine venit un drum pana la medicul de specialitate_e lucrul cel mai bun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citi mai place mamaliga si tie ( asta e din cauza actelor prea dese daca ai faceo 2 sau 3 ori maxim pe saptamana nu ar mai fi asa dureros si in ink nu ai dispozitia necesara la puta inkt sa se obisnuiask cu penisul baiatului stiu eu ce zic ca asa era si fosta mea iubita

| nestea a răspuns:

Nu stiu...Ar trebui sa intrebi pe cineva mai invarsta