Cred ca te place, de fapt sunt sigura de asta si daca esti mai curajoasa ii poti propune tu sa va combinati
"Semnele" pe care ni le spui noua eu le fac in fiecare zi cu toate colegele frumoase si nu imi place de niciuna din ele.Eu le zic in plus ca nu mai pot fara ele si ca ma gandesc mereu la ele.Asa ne amuzam.Si cand esti la tabla normal ca se uita la tine.Toti copii se uita la cel de la tabla si cel de la tabla se uita la colegi.Toata lumea vede dragostea peste tot.Dar cine sunt eu sa iti spulber iluziile?! Incearca, cine te tine?!
Ii spui ca iti place de el si atunci vezi daca si el te place. Daca nu iti da un raspuns pe moment lasa-l un timp sa se gandeasca
Pai in primul rand nu poti sa spui ca "il iubesti", doar ai o simpatie pentru el.Din ce ai spus tu ca "si-o cauta" cred ca te place insa am impresia ca e putin timid si nu o sa faca primul pas prea curand. Deci maine poti vorbii cu el daca spui ca sta singur in banca...ia-l si tu in brate..de gat..si lucrurile vor venii de la sine. Succes cu el! Fundita?; 3
Pai comportate tot asa in continuare el va trebui sa faca primul pas nu tu,normal ca te place,din tot ce mi-ai zis te place, dar de iubit? Nici tu nu-l iubesti...E doar o atractie forte mare intre voi, simti ceva fluturasi in stomac asa-i? Acea senzatie este de fapt o atractie foarte mare pentru acel baiat, simti ceva in suflet ceva foarte frumos, dar in niciun caz nu e iubre.Iti place foarte mult de el, iubirea inseamna altceva, cum simti tu e trecator, dar poate sa devina in dragoste in timp daca o sa fiti impreuna.Cum sa-l combini?
Vorbestei frumos ca si pana acum, daca ai id lui de mess sau nr de telefon cheama-l afara daca nu o face el, faceti lucruri impreuna, baga-i dume Nu vrei sa ma ajuti sa-mi fac...),( Nu vrei sa vi cu mine...) chestii de genu asta si asa iti garantez ca veti fi repede impreuna.
Succes, daca mai ai intrebari am sa-ti raspund cu placere.
O zi placuta iti doresc!
))) ai sa imi bag pla... uneori stau si ma intreb care e mai prost : eu ca intru aici sa rad de "adevaratele probleme ale indragostitilor " sau voi astia de scrieti penibilitatile astea infecte
Tu dai sa inteleaga ca il placi. ochisori ulci. si normal ca te place... pune prietena ta sa-l pescuiasca ca sa ali adevarul...