| cristiana96 a întrebat:

vreau si eu sa stiu mai multe despre dizvirginare, ce trebuie sa faca baiatu ca sa nu te doara sau nu stiu vreau ceva mai concret si sa nu ma speriati

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu cred ca ai vreo 14 15 ani de ce nu mai astepti tu pana la 18 ani? Oricum o sa te doara cand o faci prima data

| lAuRitAs a răspuns:

Nu trebuie sa faca nimnic trebuie ca fata sa nu ii fie frica... daca ii e frica o doare rau straight face

| Crisu a răspuns:

Nu ai ce sa faci ca sa nu doara. Depinde de organismului fetei daca doare sau nu. Ceva concret? Uita-te la filme xxx si o sa vezi. rolling eyes

| jasmine73 a răspuns:

Mai bine mai astepti pana o faci, nu in toate cazurile este dureros, depinde de amandoi:cat sunteti de indragostiti, de dornici, de romantici
e de preferat sa creezi un cadru intim, sa sarbatoriti ceva, pe fundal muzical, cu petale de trandafiri rasfirate pe langa voi, cu lumina difuza, toate acestea sa contribuie la relaxarea voastra
asa va fi placut, va fi interpretat ca o implinire a unei relatii de durata

| deadea23 a răspuns:

NUUUUU

| BomboanaCuCaramell a răspuns:

Pisi, depinde si de el. cu cat preludiul e mai lung, cu cat esti tu mai excitata o sa te doara putin. si trebuie sa fie bland, so ia usor, nu ca traktoristii laughing. ok.in rest... nu iti mai face attea griji. nu te opereaza. cand faci dragoste esti pwrtata de sentimente... gandeste-te cat d mwlt il iubesti. mult norocwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa tyo traga incet