Ascula-ti inima...Nu ceda daca nu te simti pregatita. Daca simti ca el este omul cu care vei imparti binele si raul, atunci va veni si acel moment. Iar el daca te-ar iubi atat de mult cu siguranta ar avea rabdare si nu te-ar presa atat de mult...Au dreptate cei care te-au sfatuit mai inaintea noastra, adica pers mai in varsta, desi nu mai traim noi ce au trait ei in tinerete, rabdarea si intelegerea de altadata.
Fa ceea ce simti. daca simti ca vreai.fa.nu simti nu fa.si nu gindi cine si cum te vor numi.prostii.esti asa cum esti. eu am 18 si ma intilnesc cu un om 7 luni. e mai mare.cu 10 ani.sunt virgina.si el nu ma forteaza. dar si ma aduce la asa stare ca sa ma simt komoda cu tot.si stiu ca vreau sa fiu cu el. e viata ta.cu deciziile tale.nu asculta de nimeni. doar de inima ta.si dorintile tale
Daca te iubeste nu te va forta niciodata. Ceea ce face el este o viclenie pentru a te avea. Este mai experimentat si profita de ezitarea ta. Nu trebuie sa ii dai de inteles ca esti deprimata. Si de fapt nici nu ai de ce sa fii. Daca ii cedezi acum, dupa aceea vei avea parte de durerea de a fi parasita. Asa sunt cei ca el. Treburi cu "puiu" si cu "mi-e frica sa nu te pierd", sunt deja slogane ieftine. Nu mai suntem nici pe vremurile cand fetele se casatoreau virgine. Ne place sau nu ne place, acesta este adevarul. Dar te sfatuiesc sa nu iti incepi viata sexuala prea repede, caci tot prea repede te vei maturiza. Daca te hotarasti totusi sa o faci vreodata, nu trebuie sa spui asta nimanui. Dar sa vrei tu, nu el. Cu mama ta ai discutat? Ar trebui sa-ti fie cea mai buna prietena.
Pai du-te si tu pe insula unde a murit napoleon si asteapta-l pe sotul tau sa vina sa te i-a
Te-au sfatuit bine oamenii aceia in varsta de care zici. E mare lucru sa fii virgina cand te casatoresti, mai ales ca in zilele noastre astfel de fete sunt tot mai rare. Si gandeste-te cum te-ai simti daca ai avea relatii cu el si apoi te-ar parasi...pentru ca stiu multe cazuri de genul asta, chiar persoane apropiate din pacate. Ai grija, fii fata desteapta si nu te grabi. Dragostea adevarata asteapta.
Nu va crede sotul tau ca ai fost o panarama ca nu ai fost virgina in noaptea nuntiiasta se intampla acum multi ani daca chiar te iubeste ar trebui sa te astepte, nu sa iti zica:,, puiu hai cand va fi ziua aceia ca de-acum nu mai pot, imi este frica sa nu te pierd"eu cred ca incearca sa te impinga sa faci pasul de zice asta si nu este deloc frumos din partea lui
este adevarat ca vei regreta mai tarziu ca ti-ai inceput viata sexuala doar daca esti la o varsta frageda(13, 14, 15, ani)cel mai bine e sa astepti pana vei fi pregatita, cu ocazia asta iti vei da seama si cat de mult te iubeste el
succes
Sa fii virgina in noaptea nuntii. e chiar degeaba. ai sa pierzi mult foarte mult. Adica noi baietii. si daca nu suntem virgini in noaptea nuntii putem zice "Tu ai fost prima femeie". te pot minti foarte usor. dovedeste parerea mea e sa faceti pasul acesta pentru ca nu aveti chiar nimic de pierdut... si astfel relatia voastra o sa dureze mai mult si va fi din ce in ce mai frumos adica ceea ce conteaza cu adevarat si cel mai mult e a face dragoste cu persoana iubita, sunt 2 sentimente care combinate rezulta cel mai frumos lucru din lume , asta e doar parerea mea, sarbatori fericite si mult noroc va urez mult noroc amandurora
Acum stiu si eu cum se simtea iubita mea cand o tot tachinam
faci ce simti, dar sa te gandesti daca merita sa faci pasul asta. stiu ca pentru voi este foarte important chestia asta... si eu am asteptat dupa iubita mea vreo 8 luni
daca tot te intreaba mereu sa fii sigura ca nu se va lasa - atata timp cat tu ii spui ca " va veni si ziua cand. " el deja o ia ca pe un accept
nu ne-ai sp cati ani ai... conteaza
faci ce vrei... dar sa te gandesti daca merita sa ii te daruiesti... daca te iubeste o sa astepte
faza cu sa fii virgina pana cand te mariti. mii se pare un pic cam pe vremea bunicilor :d... adica. puteti sa ma judecati pentru ceea ce sp. dar cine se mai pastreaza pana se marita :d