| IHateLuvStorys a întrebat:

Vreau si eu sms-uri cu "la multi ani" pentru. o persoana speciala...Va rooogg. FUNDA

1 răspuns:
| Barbiiie95 a răspuns:

Cand orologiul noptii va limita hotarul
Si cu batai scurte va mai trece un an
In cinstea tineretii vom ridica paharul,
Urandu-ti: sanatate si un sincer
LA MULTI ANI!

Eu iti doresc iubire, O viata minunata si multa fericire. Sa nu plangi niciodata, Sa nu stii de necaz. Sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea, Sa ii respecti pe toti, Sa te respecte lumea. Familia sa-ti fie frumoasa si unita. Sa nu ai vreun motiv sa fii nemultumita. Sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani, Iar eu iti urez un sincer: LA MULTI ANI!

Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea.

Intr-o gradina inmiresmata
ma plimb si-o floare imi zambeste.
O alta floare mai frumoasa
ca-i ziua ta imi aminteste.
M-aplec sa rup firava floare
ca sa ti-o daruiesc,
o strang in brate si-o sarut
si simt apoi cat te iubesc!
Dar floarea iute se ofileste
si nu pot sa ti-o dau asa,
deci singurul dar iubito
e "La Multi Ani" din partea mea!

De ziua ta eu iti doresc, Tot ceea ce este firesc, Un an tu mai implinesti, Si ce-ti place sa primesti/ sa iubesti, sa fii iubita, si sa traiesti fericita, Sa ai si tu printul tau, Si sa va iubiti mereu!

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele: sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite… La Mulţi Ani!

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! LA MULTI ANI!

=>http://www.codrosu.ro/......multi-ani/
=>http://www.fetesibaieti.ro/mesaje/lamultiani.php?mesaje=5
Funda?;;)