Hey, love... where are you doing?
pastile pentru fericire...
droguri anti drog
talentrul meu. cel de a muri...
dar nu cred ca e asa de bine sa iti pui status triste. poti avea unele mai "speciale" si "artistice" care sunt muilt mai bune decat cele triste.(parerea mea)...
daca vrei si unele mai "vesele"... da add la maryru_2009
"Ma droghez cu ura"...
"Deconectata de la viata"...
Daca vrei mai mute... spune
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine...
Sunt ca un inger fara aripi... fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate
Ai fost fructul interzis din care am gustat,acum fara tine totul e schimbat
nu-ti visa viata,traieste-ti visele
Cea mai grea lovitura in sufletul meu, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul!
viata este frumoasa... merita sa mori...
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare...
imi va fi dor...
imi va fi rece...
dar timpul nu va vindeca...
ci doar va trece.
Cred totul si nu cred nimic/cred ca-am sa pot o data a zambi.
Am Invatat Ca OrIcAt mi-ar PaSa MiE
Altora S`aR pUtEa Sa Nu Le PeSe...
incerc sa ascund calvaru numit depresie si zambesc fals doar pentru buna impresie
Caut cu o tortza stinsa... raspunsuri inghetate pe veci
"FERICIREA nu e decat un vis... DUREREA e intotdeauna reala
Am plans, am suferit, am pierdut atatea … totul pentru o cauza nobila:viata
E clipa ce inevitabil m-a ajuns. pentru o secunda toti ochii s-au oprit din plans
M-ai "omorat" de-atatea ori ce as putea sa iti doresc decat sa mori! sau iti propun acum un truc: raman eu om si tu un porc
Fac colectie de amintiri nefericite
In inima mea iubirea sa moara, mancata de carii in ritm de vioara, sa planga, sa urle in bezna murdara.
Eu fac baloane de sapun. Baloane frumoase, ce plutesc in aer. Baloane care zboara pana la cer, intocmai ca visele mele. Si intocmai ca visele mele, se sparg si se risipesc.
Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat.
Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba
Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!
Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze…
Totul e ca o lume de cristal, iar eu sunt doar un ciob de sticla
Singura, fata in fata cu noptzile si cuvintele
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te kca altii ar da orice sa traiasca
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si doar cateva secunde sa o pierzi.
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc…
Nu am auzit in viata mea ceva mai stupid decat aceasta injectare. Oricum nu e trista, pentru ca fericirea nu e trista, e groaznica pentru ca o injectezi ca pe droguri de orice fel.Si de ce ar trebui sa stie lumea ca esti trista? Sa-i dai apa la moara prietenului? Eu as scrie lucruri de indiferenta, ca indiferenta doare fff.mult.cateodata.