| fsdfdsfdsf a întrebat:

Buna'... Vreau si eu un sfat'. Am in scoala un baiat fOarte dragut love struck dar cred eu'... timid. Imi place foarte mult de el, dar nu am curajul sa-i vorbesc. Are clasa la etaj cu mine iar cand incepem orele si venim mai devreme ne mai nimerim in acelasi timp asteptand pe hol sa iese cei mici si de multe ori l`am surprins privindu-ma sau trecand pe langa mine " ducandu`se la geam ". Astazi o colega de-a mea, care este vecina cu el l-a intrebat ceva' dar numai stiu exact ce'iar el vorbea cu ea, si se uita la mine. Si nu e singura data cand a facut asa. Oare ma place si este timid? Ce pot face?

4 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Cred ca DA te place si el!
Cere-i colegei tale, vecine lui id sau nr de tel si restul depinde de voi ce veti face! Vb cu el si trage-l de limba pana iti marturiseste ca te place!
E asa placuta senzatia asta de fluturasi in stomac!
Sa fie cu noroc!

| fsdfdsfdsf explică:

I.am dat add' insa el nu prea intra pe mess [ inca nu mi. a dat accept ] in schimb, astazi la scoala ne.am intalnit la magazin eu plecam el mergea' si s-a impins in mine waiting [ eu cred ca vroia sa. l observ, nestiind ca l.am observat de mult ]. iar in pauza de la 6 pur si simplu eram afara si stateam si ne uitam unul la altul fara nici un stres blushing

| DjRocky a răspuns:

Da te place si te place foarte mult daca si cand vorbeste cu colege de ale tale se uita tot la tine. Du-te la el si vb cu el si vezi ce reactie are.

| ;x;x[:>] 0mYss [:>];x;x a răspuns:

Bai deci si mie mi se intampla acelasi lucru...bine`e putin diferith... dar eu cred ca el te place.incearca sa faci rost de nr lui de telefon sau de id si dupa vezi ce crede el, poate ca e timid si nu vrea sa te bage in lista, cine stiee dar daca il placi asa de mult fa tu primul pas. sper ca te-am ajutat.:*