| abcdc a întrebat:

Vreau si eu un sfat:d.doamna diriginta face excursie in luna aprilie, si eu nu vreau sa merg din anumite motive personale. Ce scuza pot gasi ca sa nu ma oblige sa vin sau sa-mi sara ceilalti colegi in cap ca de ce nu vin si a sunt nesimtita ca am promis. Dar a intervenit ceva si chiar nu ma mai pot duce.Prob financiare nu sunt si doamna diriginta stie bine ca parintii mei au posibilitatea sa ma lase in aceasta excursie.deci multe sfaturi convingatoare astfel incat sa-mi conving diriginta si ceilalti 30 de colegi, dintre care si cea mai buna prietena a mea, care cu siguranta se va supara.Nu ma intrebati de motive pentru ca nu pot sa le spun, dar sunt destul de importantehappymultumesc:*

Răspuns Câştigător
| Candice a răspuns:

Spune-i ca in respectiva zi pleci cu parintii pana la bunica ta care e bolnava grav si trebuie sa fi langa ea in clipele astea grele. Ce nepot si-ar parasi bunica pentru o excursie? laughing

5 răspunsuri:
| NuExista a răspuns:

Te duci frumos. si spui : draga doamna diriginta.batting eyelashes. adevar sau minciuna? smug

-adevar : Nu pot! Nu vreau! Obliga'ma daca poti! laughing)

-minciuna:.imi sunteti prea draga...si.chiar nu vreau sa mai aveti pe cap inca un copil. ajung 30 oh go on

laughing

Răspuns utilizator avertizat
| StillLoveU a răspuns:

Ai putea sa l zici adevarul eu zic ca asta e cea mai buna solutie.
dar iti zic din propria experienta ca vei regreta dupa dk nu vei merge. indiferent de motivele peronale eu zic ca asta e perioada in care poti sa te distrezi mai tarziu vor aparea probleme adevarate nu doar motive si nu vei avea timp sa te distrezi cu colegi. eu sunt la facultate si imi lipsesc colegii din liceu enorm si de toata panarama pe care o faceam impreuna. si sincer as da orice sa mai fac o excursie cu ei.
deci eu zic sa mergi si nu vei regreta

| vẵñåtoяUdỉñPådUяε a răspuns:

1.,,-Vai doamna diriginta! ce pacat...tocmai in acea zi/acele zile(depinde cat dureaza excursia)merg si cu parintii mei in Hawaiitongue laughing (sau unde vrei tuhappy ) sper sa fie un motiv destul de bunwinking

| abcdc explică:

Chiar nu pot.straight faceva rog.da-ti-mi si mie niste idei mai credibilestraight face