Sa inteleg ca mai degraba iti pasa de prietenul iubitului tau decat de propriul iubit?
In fine, nu e treaba mea. Gandeste-te bine bine de cine iti pasa de fapt si pastreaza o relatie buna intre tine si cel ales, pe celalalt lasandu-l deoparte.
Si mi s-ar parea normal ca alesul asta sa fie prietenul tau. Doar sunteti impreuna de 3 ani. Lasa-l pe celalalt, sigur nu te iubeste asa mult ca actualul, care a stat 3 ani cu tine si asta nu-i putin timp. Explica-i amicului prietenului tau ca tu nu simti nimic pentru el si ca ar fi mai bine sa nu se bage intre voi.
Ești tută? Ai 3 ani cu iubitul tău și tu tot pe el îl ignori că s-a supărat că te-a pupat altul? E normal să se supere. Tu de ce ai stat de ce nu ai dat o palmă nu ai făcut nimic? E clar ți-a plăcut și îți place cum să îți ignori prietenul tău de parcă e vina lui că te-a sărutat ală. Doamne ferește ce oameni.
Spune-i acelui baiat care te-a sarutat ca e mai bine sa nu vorbiti o vreme pana el si cu prietenul tau se impaca. Cred ca cel mai bine este ca tu sa iti ceri scuze iubitului tau pentru ca l-ai lasat sa te sarute pe acest baiat dar si acesta e bine sa isi ceara scuza fata de iubitul tau.
Nu te lasa infuentata de prietenul iubitului tau... poate ca e invidios sau poate ca chiar te vrea dar...eu cred ca mai bine ramai cu iubitul tau petru ca aveti 3 ani impreuna si te iubeste din cate ai spus
Remusopen întreabă: