Bunapai daca spui ca este primul tau prieten va fi cam imposibil de uitat,pentru ca el a fost primul cu care te-ai tinut de mana,cu care te-ai sarutat,care era langa tine,care te sprijinea,care iti era alaturi,cu care ai nenumarate amintiri,si toate aceste lucruri nu se pot uita pentru ca,candva acestea te-au facut fericita,si de asemenea nici pe el nu o sa il poti uita,mai ales ca este si primul prieten, a fost o persoana importanta pentru tine si de aceea este greu de uitat, nu vei reusi sa il uiti ci doar vei invata sa traiesti fara el.Nici eu nu l-am putut uita pe fostul meu prieten,si el a fost tot primul prieten si de aceea nu il pot uita, nu putem uita niciodata sa uitam o persoana care a reprezentat ceva important pentru noi si mai ales care ne-a invatat lucrurile esentiale ale iubirii si care a fost mereu alaturi de noi.
Nu poti avea alte relatii mai mult de 2, 3 zile pentru ca inca ti la fostul prieten, de aceea trebuie sa te vindeci complet pentru a putea incepe o noua relatie pentru ca tu inca nu te-ai vindecat bine daca nu poti sta mai mult de 2 zile cu un baiat.
De vindecat te vei vindeca,chiar daca mai greu dar tot vei reusi,trebuie sa ai rabdare si sa nu iti pierzi speranta, sa nu te descurajezi atunci cand vezi ca numai poti, sa speri mereu la mai bine si ai sa vezi va vei reusi.
Bafta si sa ai grija de tine
KatiMe27 întreabă: